Rebecca Minkoff Easy Rider Date Date Hold

A „Easy Rider” sor néhány kedvenc Rebecca Minkoff táskámmal rendelkezik, amelyet jó ideje láttam, kezem. Szeretem a cipzárat, bojtokat, csapokat, mindent. Szeretem, hogy a táskák aszimmetrikusak, de nem kellemetlen módon.

A vonal kedvencem valószínűleg a Rebecca Minkoff Easy Rider Date tengelykapcsoló. Azt lehet állítani, hogy a vonal kissé trükkös, és azt hiszem, hogy a trükkök mindig kis mennyiségben működnek a legjobban, ami egyértelmű magas pontot tesz lehetővé a formatervezéshez, és így folyik.

A teljes megjelenés az L.A.M.B. esztétikájára emlékeztet, de ez nem egy bizonyos formatervezést, amelyre gondolok, tehát jól vagyok ezzel. Valójában azt hiszem, hogy pontosan ebben az irányban kell mennie az RM -nek – fiatal, csípő és csak az ideális hírességek kezébe kerül, valószínűleg fellendítve a márka profilját. És nem az egész lényeg – olyan táskák tervezésére, amelyekkel az emberek szeretnének látni? Biztos vagyok benne, hogy ezt látni fogjuk, hogy ezt az egyik pletyka lány színésznő hordozza. Menj át a ShopBop -on 375 dollárért.

Leave a Reply

Your email address will not be published.