A messze kicsi táska vette át a divatot a vihar által tavaly, valamint a Scoop

pénztárca rajongóit megáldottuk az elmúlt néhány évben. A múltbeli preferált táskáink újbóli kiadásain kívül úgy tűnik, hogy az új táska márkák megjelennek a Droves-ban, és sokkal több választást kínálnak nekünk, mint amennyire időnként nyomon követhetjük. Ezeknek az új márkák közül számos a közösségi hálózatot használja a vontatás megszerzéséhez, valamint a leendő fogyasztók érdeklődésének felkeltésére, valamint messze ezt megtette.

A 80 -as évek vége, a 90 -es évek, valamint a 2000 -es évek eleje ihlette, amely jelenleg a jelenleg a divat irányába áll, Far egyszerű, mégis stílusos táskákat, valamint minisztereket találtak Kendall Jenner kedvelőire. Bella Hadid, Zoe Kravitz, Kaia Gerber, Selena Gomez, Irina Shayk és még sok más. A Far egyik kiemelkedő stílusa a márka, amely most azonnal felismerhető, kis táska. Az egyszerű, tiszta vonalak, valamint egy kis strukturált alak jellemezve, egy kis felső fogantyúval, a kis táska azonnali ütés volt.

Noha apró, kompakt és csak a lehető legfontosabb alapvető fontosságú, a kis táska is szerethető, és lehetetlen, hogy ne szeresse. Különféle színválasztékban és struktúrákban kínálják, ez egy szórakoztató nyilatkozat. Ez a bit mini-ez kettős funkcionális, mind a hosszú keresztszíj-hevederrel, mind pedig a kézi hordozással kapcsolatos finoman. A kereszttest heveder állítható és teljesen eltávolítható. Kígyó-embizált tehénbőrből készült, a Far kiemelkedő táskájának ez a verziója csak egy a számos lehetőség közül-hasonlóan a strucc, a croc, valamint a gyík dombornyomott variációi, valamint a sima és a szabadalmi bőr iterációk mellett.

A belső tér, bár kicsi, megtartja az alapvető eszközöket, valamint igen, az iPhone -ja illik! Az általános méretek 4,7 ″ L x 6,5 ″ W x 2,25 ″ D, ami azt jelenti, hogy az okostelefonon kívül ez a táska egy kis kártyás, chapstick, kézi fertőtlenítő, titkok, valamint egy hajklip – vagy kettő számára működik. A táska lágy velúrba van bélelt, és 569 dollárért kiskereskedelemben van a ShopBop segítségével.

Vásároljon itt távoli táskák

Leave a Reply

Your email address will not be published.