Michael Kors flap táska

Két gondolkodású vagyok a Michael Kors Flap táskáról.

Eleinte tetszik. A retro-modern akril-akcentusok óriási voltak a 2010. tavaszi kifutópályákon, általában sokkal költségesebb iterációkban, valamint a Kors kezelték, hogy fejlett és jól szerkesztett módszerrel felhasználják ezt a táskát. A hatalmas linkek, amelyeket kisebb fémhurkok összekapcsolnak, a legjobb kiegészítők a táska minimalista vonalaihoz.

Aztán, a második gondolaton, nem tetszik annyira. A táska jövőjében gyakorlati problémákat gondolok, és ez idegessé tesz.

Nincs körülötte módszer – a vastag, merev hordtáskát nehéz lehet viselni. A műanyag hajlamos csúszni, és a nehéz szélek hajlamosak a testbe ásni, és meglehetősen korlátozott idő után nyugtalanul viselni. Ez a táska nem hatalmas, tehát ha csak a telefonját, a titkokat, valamint egy kis költségvetést helyezi bele, akkor megakadályozhatja a kellemetlenség legrosszabb részét, bár valószínűleg még mindig nem lesz ilyen szórakoztató.

Lehet, hogy ezt a kérdést úgy javíthatták, hogy egy bőrcsíkot beillesztett a heveder tetejére, ahol közvetlen kapcsolatba lépne a használó személlyel, valamint azt akarom, hogy Kors lement az útról, és potenciálisan potenciálisan egy kicsit hosszabb ideig tette a hevedert. Ezekkel a csípésekkel egy szinte legjobb mod táskát nézzünk ki. Vegye ki a Nordstromot 495 dollárért.

Leave a Reply

Your email address will not be published.