4 Kávé, valamint a designer táskapárok

Ha táska rajongó vagy, és betartja a többi táska rajongót a közösségi médiában táskafotók. Úgy tűnik, hogy nem tudna inni kiváló kávét anélkül, hogy a táskájának, a napsütésnek, valamint a kezének a legjobb lövését – a keretben – minden jó barátjának láthatja. Nem kopogtatom, hanem a mintának is része, nagyon sok kávét és táskapárt láttál a webhelyünkön, valamint az Instagram oldalon.

Tudva, hogy mindkét designer táska, mind a kávé hatalmas funkciót játszik a mindennapi életünkben, azt akartuk, hogy a kettőt feleségül vesszük a megfelelő megfelelő táska, valamint a kávézó italok duóinak párosításával. Mondja el, hogy melyik illeszkedik az Ön stílusához, valamint a megrendeléshez, vagy hadd értse meg a megjegyzésekben a választott italát. Az enyém nem végezte el az alábbi vágást, bár a vásárlásom egy nagy szója, nincs víz, nincs hab, chai tea latte.

Chanel hagyományos szárny a gyöngy bézsben vanília latte
Az a személy, aki szereti a klasszikus dolgot, a nőies és a vonzó, párosítsa a Chanel hagyományos szárnyát vanília latte -val. Az egyik rendkívül egyszerű, hogy megnézze, a másik egyszerűen inni, valamint a kombináció csodálatos és vonzó duót is eredményez.

Vásároljon Chanel táskákat Fashionphile segítségével

Suede Hermès Kelly Pochette sötét csokoládé mokával
Ha tetszik a hagyományos csavarral, akkor a párosítás a Suede Hermés Kelly Pochette -t ​​egy sötét csokoládé mokával. A Kelly Pochette minden jelölést tartalmaz egy hagyományos Kelly -nek esti méretben, és a velúr kevésbé látható anyag a Hermès táskákhoz. Hasonlóképpen jelzi az üzletet, mivel ez a pár rendkívül koffeinmentes ütést csomagol. A sötét csokoládé mokka latte majdnem megduplázódik a hagyományos caffè mocha koffeinmennyiségének, amely azt jelzi, hogy itt vagy, hogy jól nézzen ki, igyál valami finomat, és a napkal foglalkozik, mint egy ásítás nélkül.

Vásároljon Hermès táskákat divatos segítségével

Gucci Marmont Starbucks rózsaszínű itallal
A Starbucks Pink Drink átvette a hírcsatornákat, mivel foglalkozzunk vele, ezt eléggé meg kell nézni. Szeletelt szamócával, Tazo jeges lelkesedésű növényi tea-koncentrátummal, egy rendkívül bogyós hibiszkusz-instáns frissítő csomag, kókusztej és jég, valamint a jég, ez a kombó esztétikai szempontból kellemes ital bajnoka. A Gucci Marmont hordtáskát szintén nagyszerű megnézni. Noha nem a legdivatosabb táska a Gucci otthonából, ez egy elengedhetetlen, hogy felismerhető. Mindkét termék meglehetősen rózsaszínű, és mindig az embereknek duplán kattint a „Letes” -re.

Most Gucci segítségével szerezzen be

Louis Vuitton Multi Pochette egy matcha latte -vel
A trendek tetején van, márkatudat, valamint véletlenül hűvös? Ha igen, akkor a legjobb párod a Louis Vuitton multi pochette, egy matcha latte -vel. Mindannyian megértjük ezt a táskát a Louis Vuitton -tól, és még mindig ugyanolyan keresett, mint valaha. A környezetbarát heveder a legkedveltebb kombináció, és egyezik a matcha latte-val. A Matcha azt állítják, hogy javítják a memóriát és a koncentrációt, javítják a nyugodt érzéseket, valamint szintén magas antioxidánsok. Bónusz: Az ideális kávéház pontosan megérti, hogyan lehet kiváló latte művészetet készíteni környezetbarát italához.

Vásároljon Louis Vuitton táskákat Fashionphile segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published.