Purseforum Roundup – március 27 -én

Péntek, Roundup olvasók! Ezen a héten nagyszerű ajánlatokat fedeztünk fel a gyönyörű táskákról Chanelben, áttekintett néhány új ajánlatot a Hermès 2015. tavaszi sálgyűjteményéből, valamint néhány kortárs tervező, köztük a Coach és a Dooney, valamint a Bourke. Nagyszerű ajánlatok vannak a táskákra, amelyek örömmel szolgálnak ezen a héten, tehát kényelmesebbé váljon.

A Purseforum -on a szekrény megtisztítása bizonyos esetekben valóban új táskát kap, vagy – mint a Chubbyshopper esetében, két gyönyörű chanel. Hogy pontosan felfedezzük, hogyan működik ez, lásd a szálát, ha mind felfedjük. A PursePerson420 a legjobban a társaságra jutott, amikor feltárta ezt a gyönyörű új fiatal fiú táskát – legelső kitett 2015 -ben (reméljük, hogy ez sokkal többet jelent, hogy kövesse!).

A PrincessInpink bemutatta új WOC -ját (pénztárca egy láncon), és ösztönözte a beszélgetés egy újabb fordulóját a márka legutóbbi költségkorrekciójáról. Tagjaink továbbra is megosztják intelüket, és lebontják Chanel új árképzési struktúráját ebben a szálban.

Élveztük a Chanelben a számos „Segítség nekem a döntés meghozatalának” szálát, amikor átengedtük ezt a felfedést – a Sbingusss új Maxi -flapját. Ez a legelső Chanel, és úgy döntött, hogy nagyra megy.

Sophieg megosztotta legelső Hermès -jét ezen a héten, valamint néhány csodálatos fotó Jackie Kennedy -ről. Lásd ezt a szálat, hogy mindent megtekinthessen, és még sok más felvételt erről a neves díszítésről.

A Ladysummerrose ezen a héten is megosztott néhány kis kincset a Hermès -től. Ismét emlékeztetünk arra, hogy a Hermès a világ legszebb kis bőrkészítményeiből, valamint ez a sima Bearn pénztárca ideális példa.

Egy másik dolog, amit Hermès nem tetszik, természetesen a sálak. A 2015 -ös tavaszi sálat szálunk teljes fojtószelepet kovácsol, és minden bizonnyal azon gondolkodik, vajon egy új sálnak kell -e a jövőben. Fizessen ennek a szálnak a látványt a sok méret, valamint a sálak stílusának, valamint a Hermès kendőinek viselésének pontosan viselésére. Ez a 6310254 tagból származó lenyűgöző Carré egyike a sok kedves új stílusnak, valamint a szezonban – a szezonban – nem igaz, nem?

Megálltunk néhány kortárs tervezőnél ezen a héten, és felfedeztünk néhány igazán kiváló táskát és megjelenést. Rebecca Minkoffban Eehlers ezen a héten egy bölcs új Julian Fringe hátizsákkal ugrott a forró béren kívüli mintába. RM -tagjaink elfoglaltak voltak, valamint még sok más kiemelkedő RM -táskát fedez fel az RM -ben, amelyet ma hoz? cérna.

A Dooney -ban, valamint a Bourke -ban két rendkívül jó kitett a szemünket. Először is, egy élénk hordozás a Scooch -tól, akinek a Dover -fogyasztója kiváló táskának tűnik a tavaszi kalandokhoz. Következő lépésként egy gazdag Crimson két zsebű táskát, amely mosolyog a Trudysmom rendkívül nagy okból. Ha sokkal több D&B kinyilatkoztatása van, akkor szerencséje van, mivel ez az alforum egy gyorsan mozgó mini-újratárgyalási szálhoz tartozik, ahol a tagok a legmegfelelőbb klipen történő legújabb vásárlásaik fényképeivel csökkennek!

Feltételezheti a táska tervezőjét? A PrincessCypress ezt a játékot az Instagram követőivel játszotta, és megosztotta az eredményeket, valamint az új vásárlása, amely nem Valentino, annak ellenére, hogy a szín ideális mérkőzés az ezeken a rockstudok hevedereihez. Biztosítson? Ez az edző! Ez a dombornyomott Croc Crosby ellopta a show -t ezen a héten, azonban felfedeztük néhány más kiváló kitettet is.

Ez a barack -carrie, a Granntoabbi -ból, kiváló példa, vagy ez a hármas kitett Snoflinga -tól, akinek a Swagger és a két kerület látványos háztartási fényképet készített. Letstalkbags shared a double expose this week, this time around a pair of print bags, one of which earned the moniker “pajama bag” for an entertaining reason made remove in her thread.

It’s been a while because we have went to Mulberry, however this week we shown up just in time to catch the unveiling of Glitter_pixie’s brand new SBS (Small Bayswater Satchel). Sokkal többet láthat az új táskájában a kitett szálban, valamint az átgondolt ajándékot, amelyet az értékesítési partnerének csodálatos „köszönöm”. EFRJENKINS1987 likewise had a bit of fun at the Mulberry store this week as well as shared two new bags as well as some wise as well as practical smalls as well. If you are thinking about Mulberry as an daily bag, you will certainly want to pay a see to Toothfairy19’s thread on the subject–Mulberry fans are extremely generous with their guidance on newbies to this much-loved brand.

Thank you for stopping in this week, Roundup readers! We like having a reason to ooh as well as aah over our PurseForum members’ newest bags as well as accessories. We are thankful you joined us as well as look ahead to seeing you best her once again next Friday. In the meantime, have a excellent weekend as well as week ahead. April is best around the corner!

Leave a Reply

Your email address will not be published.