Louis vuitton esőcsepp

Aktívan elkerültem, hogy átmegyek ezt a Louis Vuitton táskát. Nem azóta, hogy meg akartam őrizni tőled a jóságot, inkább az az igazság, hogy még mindig megdöbbentem Louis Vuitton ezt a vonalat. Amellett, hogy valóban inkább olyan, mint a 2010. tavaszi LV táskák, nagyon örülök annak, hogy a tavaszi kollekcióból, a Monogram Cheche Bohemian -ból és a Foxy Tail -ból vásároltak.

Aztán megvan ez a táska, a Louis Vuitton esőcsepp. Meg kell nézni, hogy lássa, miről beszélek.

Amikor láttam a megjelenési könyvben, azonnal hittem a szemetes táskát. Ez azt hitte, hogy még mindig nem hagyta el a gondolataimat. Úgy tűnik, mint egy nagy táska, hordozó hevederrel, valamint elölről komponálóval. A Louis Vuitton telefon utilitárius esőzsáknak hívja, húzó nyakkendőkkel, valamint nyomtatott vintage Louis Vuitton logóval. Ugyanakkor csúnya. Amellett, hogy még mindig viccnek tűnik. valamint úgy tűnik, mint egy konyhai hulladékzsák. valamint csaknem 2000 dollárba kerül.

Persze, hogy Marc Jacobs úgy érti, hogy olyan darabokat hoz be, amelyek beszélnek minket (senki sem tud emlékezni az LV Tribute Patchwork táskára). Ez azonban tolja. Őszintén nem értek egy olyan embert, aki ezt a táskát nézi, és bármi mást lát, mint egy szemetes táskát. Úgy értem, hogy néhány telefonos telefonosnak hívhatja ezt ötletesnek, de ezt nem is adom. A legkevésbé a legkevésbé, ez a táska engem és másokról szólt, és beszélt Louis Vuittonról, valamint talán pontosan ezt akarták. 1960 USD Louis Vuitton segítségével.

Leave a Reply

Your email address will not be published.