Gabriela Hearst átfogja a szabadidejű Chloé nőt 2022 tavaszi

innovatív rendező, Gabriela Hearst felfedezte alapját Chloé-ban. Ebben a szezonban a tervező átfogja az alapvető Chloé lányt, és összeolvasztja az Easy-Breezy Boho stílust a környezet iránti lelkesedésével. Ez a kollekció bemutatja a Chloé Craft-ot, amely kibővíti a márka kollekciójában szereplő kézzel készített termékek számát. Minden, a független kézműves kézműves darabja aláírási spirál szimbólumot fog működni. A módszerek különlegesek abban a tekintetben, hogy a gépek nem utánozhatják őket. inkább csak az emberi kéz fogja megragadni őket. Az erőfeszítés célja az átláthatóság új szintjének meghatározása a piacon, miközben szintén elősegíti a fogyasztók és a kézművesek közötti mélyebb kapcsolatot.

Összességében Hearst magában foglalja a szabadidejű Chloé lányt, amelyet minden formájában befolyásol. Ami a táskákat illeti, a Revival Edith táskát akkor mutatják be, amikor ismét ebben a kollekcióban szerepel, és a bőrszalaggal újraképzve, amelyet kézzel készít. Új sziluettek kerülnek bemutatásra ebben a szezonban, beleértve a márka új Lawson táskáját, egy bőr konténerzsákot, amely fejlett kézzel készített takaró öltést mutat be.

Ezenkívül az új Kattie táska a tavaszi szezonra összpontosít, egy hordható kabrió keresztező/tengelykapcsoló-táska, amely szintén kézzel készített részleteket tartalmaz. Itt egy kézzel varrott általános öltés, valamint a fém karkötő bezárása a kézzel csomagolt bőr vagy a beillesztett fa. A pénztárcák a legjobban kiegészítik az RTW -t, valamint a kollekció cipőit, könnyedén összeolvadva a Chloé nőt a Hearst új márkájával. Lásd az alábbi kollekció táskáit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.