Jennifer Lopez a múlt héten a NYC körül volt, két Black Hermès Birkins -szel

augusztus 20 -án, Jennifer Lopez megkapja a kívánt MTV Video Vanguard díjat az idei VMA -n, tehát hirtelen mindenhol van, interjúkat biztosít, és megsemmisül. várja a hatalmas éjszakáját. Egész héten két Hermès Birkinre támaszkodott minden igénye miatt: egy finom, 25 cm -es fekete aligátor (gondolunk) Birkin, valamint egy nagyobb, fekete texturált bőr birkin arany hardverrel. Adjuk meg ezeknek a Birkinsnek a teljes átmenetet, ugye?

Itt van a J-Lo, a gyermekével, Emme-vel, valamint a két Birkins nagyobbából.

Itt a fitneszközpontba indul a Bit Gator Birkinnal. Tegye -e 25 ezer dollár értékű Birkin -t egy fitneszközpont -szekrénybe, vagy fizet -e valakinek, hogy megtartsa, miközben edz, gondolod?

Nagyon sok közelmúltbeli megjelenése a TRL-ben magában foglalta ezt a sokat vitatott pár Versace farmer csizmát, valamint természetesen Gator Birkin-t.

Vissza az edzőterembe, ezúttal a fekete bőr Birkinnal! Ez emlékeztet arra, hogy szükségem van arra, hogy vásároljak néhány új edzés harisnyanadrágot, és kapok néhány meghatározott ABS -t.

És mikor ismét potenciálisan az edzés után? Úgy gondolom, hogy a hírességek óvatosak, hogy Jane Fonda után, bár Jennifer, azt szeretném, ha megérted, hogy belekerülnék.

J-Lo a Z-100-at felbukkant, hogy pontosan ugyanazon a napon csevegjen, mint a TRL megjelenése.

Itt jön az MTV Studios -ba az aligátorral, Birkinnal, amikor ismét.

És végül, itt itt villog az ABS, miközben kifelé, valamint az egzotikus Birkin -rel is villog, feltehetően egy hosszú napos ropogási és PR után.

Leave a Reply

Your email address will not be published.