Frissítés: Megkaptam a krokodil-embossed Saint Laurent táskámat

Ne aggódj, nincs több kérdésem vagy dilemmám a Saint Laurent táskámmal kapcsolatban. Azért vagyok itt, hogy elmondjam neked, hogy meghoztam a döntésemet, és úgy döntöttem, hogy az értékes tanácsoddal megyek, és cserélem a Python-bossed Saint Laurent Monogramme válltáskámat a Croc-Bossed verzióhoz! Valójában néhány nappal azután döntöttem, hogy ezt a bejegyzést az írás után cserélem, de az oka annak, hogy mindegyik frissítést adjon neked, az az volt, hogy a hét elején kaptam a Croc verzióomat.

Amikor visszamentem a butikba, az értékesítési képviselőm nem lepődött meg, amikor látott engem. Tudta, hogy vegyes érzéseim vannak a python-embizált textúrával kapcsolatban, és valóban azt akarta, hogy elégedett legyek a vásárlásommal. Azt mondta, hogy örömmel futtatja a cserét, de hogy a táskám jelenleg elfogyott, és arra számítottak, hogy egy másik szállítmány érkezik a hónap végére. (Ezen a ponton február első hete volt, és amikor hallottam, hogy egy hónapot kellett várnom. Hetente tartott, miközben vártam.

Most, hogy néhány napig viseltem a táskámat, örülök, hogy hallgattam a bélem, és mindenkinek, és kicseréltem a táskát a textúrára, amelyet tudom, hogy jól viselkedik. Örülök annak is, hogy ezt a döntést meghoztam, amikor megtettem, mert a hét elején ellenőriztem a Saint Laurent weboldalt, és a krokszívű textúra már nem érhető el. Határozottan szerencsés vagyok, és ez mindenkinek köszönhető.

Még egyszer köszönöm az összes hozzájárulását, és ügyeljen arra, hogy ne nézzen meg, hogy mi illeszkedik az új táskámhoz, hamarosan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.