Bottega felteszi a kérdést: esik -e még?

Bottega Veneta Nagy Hobo táska, 3250 USD a Saks -on keresztül

Annak ellenére, hogy a rozsda objektíven negatív dolog a divatvilágon kívül, nincs olyan szín, amely emlékeztet a csodálatos estékre és a változó levelekre, amelyek kissé piszkos, égett narancssárga, amely akkor jelenik meg, amikor a vas oxidálódni kezd. A Bottega Veneta pontosan tudja, miről beszélek.

A Bottega Veneta nagy hobo táskának (miért nem adnak jobb neveket? Az a szín. Meg tudod mondani, hogy készen állok az időjárásra, hogy azonnal lenyűgözhessek?

Ez a táska valószínűleg valahol a „barna” spektrumába esik, és az e részek körül ismert barna táskákkal kapcsolatos érzéseimet tettem. Általában nem tolerálom őket, de ennek a gazdag barna árnyalatnak olyan sok fantasztikus narancssárga és vörös hangja van, hogy nem tudom, hogyan lehetne nem szeretni. Ráadásul, mivel a táska Bottega, tudod, hogy ez lesz az egyik legpuhább dolog, ami valaha volt a forró kis kezedben. Most hol van az a ropogós reggeli hideg, amit megvettem, hogy válasszam? Vásároljon a SAKS -en keresztül 3250 dollárért.

Leave a Reply

Your email address will not be published.