Oké, Charlotte Olimpia, most csak kúszottál

, figyelembe véve, hogy sok szem, állati és arca láttuk a kézitáskákon az elmúlt hat hónapban, nézzen meg egy új érkezési oldalt, és találjon egy kézitáskát, amely van Valójában visszatekintve rád bámulva nem minden olyan zavaró. A Charlotte Olimpia Gummi medve tengelykapcsolójának csábító kis szemei ​​azonban egy kicsit sokkal többek voltak, mint amennyire felkészültem arra, hogy egy horror lépés határain kívül láthassam a kézitáskákról, amelyek animálódnak és megölik a tulajdonosokat. (Tényleg a saját legrosszabb rémálom.)

Amikor a csapat többi tagjához tettem, hogy pontosan kitaláljam, miért van ez a kis táska olyan keményen, hogy mindannyian úgy döntöttünk, hogy igen, valójában ez a szem. És talán a szempillák. Azokban a sötét kis gömbökben ott van egy zombi Gummi medve, és a kinyújtott karok már feltételezték a helyzetet. Stephen King valószínűleg egy könyvjavaslaton dolgozik erről, amikor beszélünk. (A második gondolat szerint Stephen Kingnek valószínűleg már nem kell könyvjavaslatokat írnia. Egyenesen az első tervezethez.)

Ha azt szeretné, hogy a saját kis tartása, amely egy nap megöl téged az alvásban, és természetes okokként néz ki, akkor vegye fel ezt az 1 595 dollárért.

Leave a Reply

Your email address will not be published.