Vásároljon egy nagy választékot a ritka Hermès táskákból a Heritage Auctions legújabb Moda Operandi Trunk Show -n

Annak ellenére, hogy a Hermès sokkal több kézitáskát vásárolhat a saját webhelyén, mint valaha, a márka még mindig nem érdekes, hogy segítsen Önnek, hogy segítsen Önnek Tegye kezét egy Birkin vagy Kelly -re anélkül, hogy egy kis lábmunkát végezne, mind szó szerint, mind ábrás. Nemcsak be kell mennie a boltba, ha viszonylag új vagy a márkában, és az egyik legritkább táskáját el akarja szerezni, hanem sokan segíthetnek, hogy egy kicsit finomítsák a helyzetet és az eladóját – a legjobbat – a legjobbat , sok igény szerinti színű, bőr- és méretkombinációt általában az ismétlődő ügyfelek számára tartanak fenn.

Ennek egyike sem szükséges, ha készen állsz arra, hogy prémiumot fizetjen túl és azon túl, amit a táskák a kiskereskedelemben fizetnek, és amint a piacfigyelők számára már régóta egyértelmű volt, számos Hermès -szerelmes sokkal több, mint kész arra, hogy kiszélesítse a Extra készpénz a vásárlás során, hogy pontosan megkapja azt, amit akar, a legjobb. Ha ez úgy hangzik, mint te (vagy ha csak azt szeretné, mintha egy másodpercre lenne, akkor teljesen megkapjuk), akkor azt javasoljuk, hogy nézze meg a Heritage Aukcióinak legújabb választékát a Moda Operandi -ban, beleértve a rengeteg egzotikát is. és keresett 25 cm-es Birkins-t. Ez utóbbi az elmúlt évben nagymértékben népszerűvé vált, és gyors felemelkedésük a legkisebb Birkins -t még sokkal fontosabbá tette a viszonteladási piacon.

Ellenőrizze néhány kedvenc darabunkat az alábbi választékból, vagy menjen közvetlenül a Moda Operandi felé, hogy megnézze a teljes választékot, amely november 21 -ig elérhető lesz.

Hermès Birkin, Kék Izmir Epsom bőr, 35 cm
16 900 USD a Moda Operandi -n keresztül

Hermès Birkin, grafit krokodil, 35 cm
101 300 USD a Moda Operandi -n keresztül

Hermès Birkin, Sanguine krokodil, 25 cm
42 200 dollár a Moda Operandi -n keresztül

Hermès Birkin, Flamingo Epsom bőr, 30 cm
16 900 USD a Moda Operandi -n keresztül

Hermès Birkin, Rose Sakura Swift bőr, 25 cm
20 800 USD a Moda Operandi -n keresztül

Hermès Birkin, Vert Veronesse krokodil, 30 cm
47 300 USD a Moda Operandi -n keresztül

Hermès Jige Elan krokodil tengelykapcsoló
27 000 dollár a Moda Operandi -n keresztül

Hermès Kelly Retourne, Rouge H aligátor, 35 cm
64 100 USD a Moda Operandi -n keresztül

Hermès Kelly Pochette, Vert Canopee aligátor
25 300 dollár a Moda Operandi -n keresztül

Hermès Kelly Retoune, elektromos kék togó bőr, 35 cm
15 800 dollár a Moda Operandi -n keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published.