(Furcsa módon) követelményem ezt a Fendi smink tasakot

, miután Millie -t és Vaughn -ot is megszerezték, a pénztárcám tartalma jelentősen megváltozott (úgy is, hogy vannak a táskák, amelyeket hordoztam). Az I. program követelménye egy nagyobb táska, ugyanakkor én is végül inkább a táskáim belsejében lévő tasakok fogyasztása. Az egyetlen módszer, amelyet felfedezhetek, amit a táskámban követelményem, az a jobb szervezés, valamint ez azt jelenti, hogy fontos termékeket helyezünk bizonyos tasakokba, hogy minden zökkenőmentes legyen.

Korábban már beszéltem róla, ám mindkét fiatalomnak súlyos élelmiszer -allergiája van, és a Benadryl mellett mindkettőre szükségem van az EPI tollakra. Ezek a fontos termékek nem követelik meg, hogy lebegjenek a táskámban, hanem egy tasakot kell behelyezni annak biztosítása érdekében, hogy megragadhassam, és áthelyezzem a táskából a táskába. Természetesen bármilyen típusú tasakkal, vagy akár egy ziplock -táskával meg tudom csinálni, bár szeretek valamivel szebben behozni ezeket a termékeket. Hasonlóképpen beillesztem az inhalálót, tehát ez a saját utazó orvosi tasakunk is. Noha ezek a termékek nem „szórakoztató” cikkek, ők a legfontosabb dolgok, amelyeket mindennapi alapon hozok.

Összegyűjtöttem a tasakok gyűjteményét különböző anyagokban és méretekben, azonban amikor felfedeztem ezt a Fendi sminkzsákot a TerryCloth -ban, nem tudtam abbahagyni a bámulást. Szeretem ennek a tasaknak a barna verzióját, mint egy legendás visszaverődő tartozék. A TerryCloth rendkívül 70 -es évek hangulatát biztosítja, és a Fendi mind barna, mind rózsaszínben is kínálja. A TerryCloth külső része az FF témájú, valamint a belső zseb található.

Ez a tasak nem felelne meg az orvosi tasakigényeimnek, mivel valóban nagy, ám mindig felfedezem a nagyobb tasakot (8,9 ″ L x 6,3 ″ H x 4,7 ″ D), valamint ez lehet az, amit csak az, amit befejezek – Ez egyike azoknak a termékeknek, amelyeket megérinteni kell, és azt is képzem, hogy felhasználom a hordozómban, és ha hordozható párnát követelek, kiveszem, kitöltem, lefelé fektetem, és felhívom, és felhívom, és felhívom. egy nap. Vagy higgye abban, hogy pontosan milyen fantasztikus a fürdőszoba smink -önportrék, ha ezt a pulton meglehetősen bitszámot mutatnak. Vásároljon a Fendi -en keresztül 770 dollárért.

Leave a Reply

Your email address will not be published.