Purseforum Roundup – január 25

Hihetetlen, nem igaz? A január gyorsan befejeződik, és február sokkal közelebb tűnik, mint amilyennek lennie kellene. Talán elfogultak vagyunk, de úgy gondoljuk, hogy ez egy fantasztikus idő, hogy szünetet tartsunk és élvezzük a januári utolsó fordulóját. Rengeteg látnivaló van ezen a héten, és tudjuk, hogy elégedett leszel a látványos szemcukorral, az edzőzsákoktól a pillangókig, ami az ugrás után tárolódik. Tegyünk rá!

Semmi sem olyan kiszámítható, mint a kiszámíthatatlanság, és a szezon időjárása abszolút igaznak bizonyul. Az egyik tartozék, amely könnyen átmenetel az évszakok között, természetesen a sál, és egyetlen design ház sem tart gyertyát Hermès -hez, amikor a pochettes, a carrés, a kendő és a téma bármilyen más variációja. A 2013. tavaszi sálat szál valódi diagram volt ezen a héten, és kísértéssel, mint mindig, beléptünk. Julian.f tag a múlt héten ellopta a show -t ezzel a kiemelkedő felfedezéssel. Ebben a szálban vannak yardok és yardok lenyűgöző selyemek, álljanak be és elkapják a lázot!

Számos Purseforum -tag mellett a 2013. tavaszi szálakon hűséges órákat tartunk a fórumon, hogy híreket készítsünk, előzetes képeket és természetesen felfedünk. A 2013 -as edzőszál egy ideje csábító minket, és az utóbbi időben a tagok a Legacy Duffle Clubhouse -ba érkeznek. Szeretjük, hogy ez a vonal hogyan mutatja be az edző gazdag telített színeit ebben a szezonban. Szeretne egy kis ízlést? Vessen egy pillantást arra, hogy mit kell megosztania a Sandyclaws tagnak. Ami a szál többi részét illeti, itt van egy tipp: Két táska gyakran jobb, mint egy – de tudtad, igaz?

Csak a szórakozás kedvéért gyakran megnézzük a körömápolási szálat a körömápolási alforrásban, hogy megtekintsük tagjaink világszínvonalú köröm alkotásait. Horvátországtól egészen a Pandora_5 tag közzétette ezt az édes megjelenést, és az MRSPPS mosolyt adott az arcunkra ezzel a posztdal. És ne felejtse el a körömlakk -ügyleteket, és lopja el a szálat, hogy elindítsa (vagy marhahús) a 2013 -as gyűjteményét!

Az általános bevásárló alforum alpadi kincseket tart az alkuvadászok számára. Lizzyq tag különösen szerencsés volt a leleteiben, és megosztott néhány fényképet a használt alku szálban. Az Általános Vásárlási Subforum egy olyan témákról szóló információ, mint például a kimeneti vásárlás, az értékesítés és a kiskereskedők az egész világon, a tervezői együttműködések és még sok minden más.

Tudjuk, hogy ez egy fájó téma, de igen, az adózási idő ránk van. A 2012 -es adószál felmelegszik, a tagok kérdéseket tesznek fel, és szakértői adó -segítséget és irányt kapnak. Igen, az adózási idő egy ütköző, de nem rettenetes tudni, hogy a Purseforum tagjai hátul vannak? A Purseforum életmód -rendeltetési helyévé válása sok más értékes erőforrással jutalmazta tagjait, és köztük ez a bájos szál, amikor pénz nélkül boldoggá teszi magát. Azok a dolgok, amelyeket az otthoni szál körül szeretsz, mindig értékelik az otthont – ez a Loundandround virágkertje lenyűgöző látogatója arra emlékeztetett bennünket, hogy álljunk meg és illatozzuk a rózsa. Élvezze a hetet, mindenkit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.