Ha elmulasztotta: Az öt hozzászólás a Purseblog olvasói 2015 márciusában

legjobban szerették a legjobban, amikor továbblépünk azt, amiben azt reméljük, hogy melegebb április lesz, itt az ideje, hogy egy utolsó pillantást vegyen vissza arra, hogy mi történt. A kézitáskás világ 2015 márciusában. A Párizsi és Milánó utcai stílusától az áremelkedések kivizsgálásáig van néhány fantasztikus dolog, amelyet esetleg elmulaszthatott az út során. Az alábbiakban nézd meg az öt hozzászólást, amelyet az olvasóink nem tudtak eleget tenni ehhez a hónaphoz.

Olvassa el most a bejegyzést!
Az új Chanel Lookbook mindig az ünneplés oka, és ez lefedi a márka ellentmondásos 2015. tavaszi kifutópálya -gyűjteményét, amelyet egy feminista tiltakozás körül tárgyaltak.

Olvassa el most a bejegyzést!
Azok az emberek, akik szeretik a divatot, mindig a következő nagy dolgot keresik, és úgy gondoljuk, hogy ezeknek a felmerülő kézitáskáknak az egyik lehet.

Olvassa el most a bejegyzést!
A Milánó Fashion Week mindig a legfényesebb, legőrültebb, legvonzóbb divathónap -ruhákat hozza ki, a kézitáskákhoz. Annyi figyelemre méltó résztvevőt és a táskájuk választását dokumentáltuk, amennyire csak lehetséges.

Olvassa el most a bejegyzést!
Semmi sem veri meg a Párizsi Fashion Week -t. A ruhák és a kézitáskák a legmegdöbbentőbbek, amelyeket egész évben látni fog, és több mint 80 példát gyűjtöttünk annak bizonyítása érdekében.

Olvassa el most a bejegyzést!
Könnyű nyomon követni az áremelkedéseket olyan márkák számára, mint a Chanel és a Louis Vuitton, mert csak a márka üzletein keresztül vásárolhatja meg a táskákat; Azoknak a tervezőknek, akik nagykereskedelemben vannak az áruházakban, a dolgok kevésbé világosak. A zavar megkönnyítése érdekében nyomon követtük egy csomó szuper népszerű táska korábbi és aktuális árait, hogy megnézhessük, mely márkák emelkedtek a 2015 tavaszára.

Leave a Reply

Your email address will not be published.