A Louis Vuitton most 2000 dolláros ping -pong -szettet készít

Felső középosztály vagyok, és egész életemben voltam, ám a legtöbb napon úgy érzem, hogy hittem, hogy kísérletezem a módszeremet arról, hogy milyen lehet, milyen lehet Légy gazdag. Végül is online vagyok New York City -ben, tehát mindig foglalkozom a gazdagsággal való foglalkozással, valamint egy olyan piacot fedeztem fel, amely teljes karrierem során magas keresőket szolgál fel – kiváló kontextus ajánlatot kapok Használni, amikor elképzelésre kerül. Amellett, hogy akkor találkozom valamivel, mint például a Louis Vuitton Ping Pong James, és visszatértem az első négyzetbe, mivel a világon ki vásárolja ezt?

A legfinomabb dolog, amit tehetek, hogy elmagyarázzam az ezzel a darabot illetően, csak magyarázza: A Ping Pong Set James két ping -pong evezőt, négy Louis Vuitton kiváló minőségű ping -pong -golyót tartalmaz, valamint egy dupla lapátfedelet a Louis Vuitton Damier Eclipse -ben vászon. Ha párosot szeretne játszani, akkor két készletet kell vásárolnia, vagy az egyik oldalnak olyan rutinkészletet kell használnia, mint a Plebes. Melyik módszert választja, annyira, mint te, valamint a monetáris tanácsadói, ám valószínűleg azt fogják mondani, hogy ne vásároljon két 2210 dolláros ping -pong -készletet, vagy akár egyet. Ez úgy tűnik, mint az egyik vásárlás, amelyet önmagában, mind ésszerű tanácsokkal szemben.

Sok kérdés van. Csak egy rutin ping-pong-asztalon játszik, vagy megrendel egy egyedi nyomtatott LV monogrammal? Mit csinálsz, ha elkerülhetetlenül lép fel, és összetöri a négy kiváló minőségű ping -pong gömböt, amely tartalmazza a készletet? Mi a hitt folyamat az ilyen típusú vásárlás során? Pontosan hogyan választhat ki egy designer ping pong -készletet, ami hiányzik az otthonából? Pontosan milyen messzire megy ez, mielőtt eléri a racionális szélsőségeket? Nincs semmiféle válaszom. Mi mind együtt.

Nos, nem mindannyian. A ping pong -készlet James -t „a rendelkezésre állás felhívása” jelöli, ami azt jelenti, hogy sok készletet eredetileg a weboldalon kínáltak, amelyeket már felajánlottak, ám lehet, hogy az üzletekben úsznak. Ez egyértelműen ez a termék típus, amelyet korlátozott mennyiségben készítenek, azonban a weboldalnak szinte határozottan volt egy maroknyi ajánlása, ha egy termékoldalt készítettek, valamint számos termékképet készítettek. Tehát azok az emberek, akik ezeket vásárolják, odakint vannak. Sétálnak köztünk. Vagy pontosabban: köztünk hajtják őket.

A jobb megjelenés érdekében menjen tovább a Louis Vuitton webhelyére.

Leave a Reply

Your email address will not be published.