Frissítés: A pletykák szerint Louis Vuitton áremelkedése a sarkon van

frissítés 2/24/15: A Purseforum több tagja azt mondja nekünk, hogy a Louis Vuitton áremelkedése a jövő héten fog ütni, Mivel egy személy azt mondta, hogy március 1 -jén az a dátum, amikor az értékesítési munkatársuk elmondta nekik.

Nemrégiben híreket hozott neked a közelgő Hermès áremelkedéséről, és most a pletykák szerint Louis Vuitton hamarosan növeli az árait is.

Noha ennek a növekedésnek nincs meghatározott dátuma, sok értékesítési munkatárs azt mondta a vásárlóknak, hogy február közepétől március elejéig várják el az áremelkedést. A Hermès-hez hasonlóan a várható áremelkedés 6–10%. 2014 -ben csak egy áremelkedés történt a Louis Vuitton számára, de az előző években mindig két növekedést tapasztalt évente. Ez az oka annak, hogy egyes vásárlók a Purseforum -ban átadják ezt a kérdést a közelgő növekedés miatt – az időtartam miatt, figyelembe véve, hogy az utolsó azt jelezheti, hogy a szokásosnál nagyobb túrázásra kerülnek.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy néhány értékesítési munkatárs azt mondja ügyfeleiknek, hogy semmit sem tudnak az áremelkedésről, és ha van ilyen, akkor valószínűleg nem fog megtörténni tavasszal. Általában az üzletek és munkatársaik csak néhány héttel azelőtt, hogy megtörténnek, nem tudják a növekedés dátumát, és ez a hír eléri a vásárlókat és a Purseforum -ot ideális. Értesítjük, ha többet hallunk, de ha egy Louis Vuitton darabot szembesítettél, érdemes most megszerezni – még akkor is, ha a februári növekedésről szóló pletykák hamis lesznek, akkor ez határozottan nem lesz sok Amíg az árak nem emelkednek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.