Christopher Kane gélekkel töltött tengelykapcsolói… uh…

Christopher Kane Aqua Gel-vel töltött tengelykapcsolók, 720 USD a Neiman Marcuson keresztül zöld vagy rózsaszínen

Rengeteg jelzés van arra, hogy kissé túl messzire estem le a divat nyúllyukba. A láb hosszú neon rózsaszín toll fülbevalók, amelyeket egy hónapig kerestem? Egy visszajelző jel. Arra késztetem, hogy bocsánatot kérjek mind a barátok, mind az idegenek iránt az ésszerű cipőért, amelyet viseltem, mivel néhány hete megsértettem a bokámat? másik. De talán a legnyilvánvalóbb jel az, hogy a Christopher Kane Aqua géltel töltött PVC tengelykapcsolók megtekintésekor az első gondolatom az volt, hogy „nos, teljesen hordoznám a rózsaszínt”.

Nyilvánvaló, hogy öt hónapom volt, hogy megszokjam a megjelenést. Kane a divathéten a londoni kifutópálya-show-ban hasonló gél anyagból készült, és a londoni futópálya-show-ban a némileg vegyes véleményekhez debütált, de azt gondoltam, és most azt hiszem, hogy az építkezés nagyon átkozottul hűvös. Fiatal tervező és valami wunderkind, és nagyra értékelem mindenkit, aki hajlandó megragadni egy ilyen esélyt, miközben a növekvő hírnév nyomása van. A csomag követésével nem veszi észre a divatot.

Ugyanakkor el tudom képzelni magam, hogy élvezem a göndör színű gélt a tengelykapcsoló belsejében, és hogyan mozogna, és mintákat hoz létre a szállítás közben, még akkor is, ha a hatás csekély gyerekes. Időnként némi furcsa és éretlenség nagyszerű dolog, ha egy éjszakára a szekrényedben van, amikor egy kis adag szórakozásra van szüksége. Ezek a tengelykapcsolók csak a kalandos (és talán kissé agyi sérült), de néha ez teszi a divatot. Vásároljon a Net-A-Porter-en keresztül 720 dollárért zöld vagy rózsaszínen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.