Szeretnék hozzáadni egy caterina bertini táskát a kollekciómhoz

a tavasz hivatalosan a sarkon van, és komolyan felkészültem rá. Meglehetősen mérsékelt tél volt itt, Washington DC -ben, ám még mindig több mint kész vagyok visszavonulni a csizmám, gyapjúm, valamint a szezon nehéz szerkezetei, valamint a szekrényem a könnyebb anyagokra, valamint a levegős anyagokra. nyomatok. Mivel a hőmérséklet már elérte a 60 -as éveket, egyszerűen a melegebb szezonra váltani.

Egyszerű és költségvetési terv barátságos módszereket kerestem a tavaszi pénztárca -kollekció frissítésére. Megtakarítom a 2020 -as Chanel táskát, ám még mindig szeretnék új táskákat hozzáadni a kollekciómhoz. Évek óta szeretnék egy kosárfúvós szalma táskát, ám még soha nem szenteltem az egyiket. Nemrégiben a szemem vonzódott a Caterina Bertini szalmás táskákhoz, úgy tűnik, hogy nem tudom kiszabadítani őket a fejemből. a legjobb rész? A költségpont. Egy jól elkészített, divatos táska, amely ésszerű költségcímkét tartalmaz? Igen, érdekel.

A gazdag történelemmel rendelkező márkának, valamint a Caterina Bertini -ről, valamint a Bertini márkáról többet felfedeztem, még jobban megragadtam a mintákat. A bertini üzlet eredetileg szalmakalap -tervezőként kezdődött, majdnem 100 évvel ezelőtt 1925 -ben. A márka továbbra is a motivációt vonzza a szüreti mintákból, keverve a történelem új perspektívával.

Idén tavasszal arra várok, hogy egy szalmazsákot használjak virágos ruhákkal, és különösen szeretem a Caterina Bertini szövött válltáskáját. Felkerekítettem néhány preferált stílusomat a márkából. A költségpont annyira fantasztikus, hogy még kettőt is vásárolhatok! Van kedvenced?

Caterina Bertini szövött válltáska (160 USD)

Caterina Bertini szövött konténerzsák (152 USD)

Caterina bertini bambusz fogantyú hordtáska (155 USD)

Caterina Bertini szövött nőzsák (195 USD)

Leave a Reply

Your email address will not be published.