Lépjen ki, mint egy szupermodell néhány Rosie Huntington-Whiteley preferált designer csizmájában és szandáljában

a Chrissy Teigenről szóló legutóbbi cipő-központú kiadványomban, számos olyan technikát magyaráztam, amelyet a szupermodellek felhasználnak, hogy örökkévalóságúak legyenek. A Rosie Huntington-Whiteley designer cipőgyűjteményének ez a feltárása még sokkal több ötletet nyújt Önnek, például: „Mindig viseljen velúr”. Most már minden évszakra alkalmas, valamint úgy néz ki, mintha egy velúr szandálba helyezett lépést teszel mindenki más előtt. Azt is észreveszi, hogy a hosszú rétegek hihetetlenül megbocsátanak, még akkor is, ha nincs semmi megbocsátás, mivel 10 éves vagy.

Alaïa karbantartott velúr csizma
Vásároljon Alaïa-t a net-a-porter segítségével
Itt van Rosie, és elhagyja a NYC szállodáját egy gyönyörű, fekete velúr öltözött Alaïa csizmában. Ez egy olyan stílus, amelyben a márka különösen kiemelkedik, valamint a Rosie párja kiváló példa Alaïa páratlan kivitelezésére a vázlatos osztályon.

Aquazzura Tulum szandál
359 USD a Barney -on keresztül
Rosie ezeket a bántalmazott barnás velúr aquazzuras -ot használta, miközben külön alkalommal hagyta ugyanazt a NYC szállodát. Fontosnak kell lennem, hogy ezek a szandálok jelenleg eladásra kerüljenek. Rosie egyedülálló preferenciát mutat a velúrcipők iránt, ahogyan azt ismét észreveszi.

Étoile Isabel Marant Leyton zsákmány
Shop Isabel Marant a net-a-porter segítségével
Itt van Rosie, aki elérte a LAX -t Jason Statham vőlegényével (sajnálatos módon, itt nem látva). Használja az Isabel Marant zsákmányt, valamint hozza az egyik jelenlegi kedvencét, a Céline övzsákot, amelyet gyakorlatilag mindezen fényképeket készít.

Étoile Isabel Marant Roxann csizma
705 dollár a net-a-porterig
Rosie minden bizonnyal szereti az Isabel Marant csizmát minden iterációban. Ezeket a nem dobott, fekete velúr csizmákat felhasználta a LA beszélgetéshez Nyugat-Hollywoodban. Számos szupermodellhez hasonlóan Rosie gyakran teljesen fekete vagy vegyes semlegeket ad.

Gianvito Rossi Brooklyn csipkés zsákmányok
1 225 USD a Mytheresa.com -on keresztül
Ez még egy kedvező megjelenés az övéről: fehér blúz, sovány farmer, velúr szandál vagy zsákmány. (Ebben az esetben mindkettő.) Ezt a hagyományos együttest használta az irodájába, LA -ben. Ezúttal a barnás velúr cipője Gianvito Rossi.

Gianvito Rossi lais zsákmány
419 USD Barney -on keresztül
Rosie ezeket a stiletto-sarkú Gianvito Rossi szandál-koncertet a Ralph Lauren áruházba használta, mielőtt az idei elégedett gálába érkezett. A szandál-bootie olyasmi, amit Gianvito Rossi egyértelműen kitűnő, és érdeklődhet, ha megérti, hogy ezek jelenleg a Barney-ban félig távol vannak. Hasonlóképpen kaphatók fekete bőrben, ha a velúr nem az Ön preferenciája.

Gianvito Rossi Portofino Sandals
$815 through Saks
Here is our singular non-suede providing in this post, as well as assumption what? It’s one more pair of Gianvito Rossis! Rosie used these very little black leather GV sandals with LAX, as supermodels so commonly do. even her very little foot tattoo seems supermodel-appropriate.

Saint Laurent Studded Suede Boots
Shop Saint Laurent through Saks
And we’ve come full circle with one more pair of studded suede boots. this time around they’re by Saint Laurent. Rosie used these while doing a bit buying at Fred Segal in West Hollywood. As you can see, she has briefly abandoned her Céline Belt Bag for a pale pink Mansur Gavriel container Bag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.