A Bottega Veneta meglehetősen pasztellel kapja a 2018. tavaszi táskáit

. A Bottega Veneta 2018. tavaszi táskáinak első első pillantása szeptemberben, amikor a márka innovatív és élénk új irányt mutatott be a NYC -ben. Gyorsan előre néhány hónappal, valamint én is személyesen megtekinthetem a táskákat, amikor a BV meghívott a szezonális sajtó előnézetére. Az élénk és rendkívül mély táskák tengerében azonnal egy gyönyörű táskához vonzottam: az Intrecciato Wingtip City Knot táska.

Miközben korábban lefedtük a városi csomó táskájának verzióit, ez nem volt olyan típusú, amit valaha láttam. A táska bonyolult, nyíltan nőies részleteire vonultam, valamint miközben cementben – természetesen semleges – utána vágyakozom, nem tudom pontosan átjutni, milyen gyönyörű a lila. Gyerekként, valamint még felfelé, amíg nem hagytam otthon, a hálószobám falait mindig pasztell árnyalatra festették, valamint ez a táska vontató a bit lány szívében! Noha a jelenlegi szekrényem nem tartja inkább a lila táskának a helyét, még mindig van egy olyan részem, amely egyszerűen nem tudja átjutni pontosan, milyen gyönyörű.

Ezt a korlátozott kiadású városi csomót francia borjúbőrrel készítik, amelyet a Bottega Veneta dédelgetett és híres városcsomó-bezárásával készítenek. Az elődeihez hasonlóan a City Knot ezen verziója is harmonika -gusset és három belső rekesz is található, így ez a táska nemcsak lenyűgöző, bár őrülten is praktikus is. A heveder használható egyedül a hordozás felett, vagy megduplázható, hogy kézzel tartsa. Belül hasonlóan egy résű zseb van a hátsó rekeszben. Az Intrecciato Wingtip City Knot táska általános mérete 6,3 ″ L X 10,8 ″ W x 3,5 ″ D, valamint a táska 5500 dollárért kiskereskedelmi a Bottega Veneta segítségével.

A tavaszra a BV szintén bemutatott egy frissített – és szintén teljesen pasztell – dédelgetett Olimpia táskájának, az Intrecciato Checker Olimpia Knot táskának a verzióját. Ez az Olimpia táska egy tompa, lenyűgöző őszibarack, amelyet a Bottega hagyományos szőtt bőrének hangsúlyoz.

Ez a verzió különleges, mivel kontrasztos Nappa, valamint Ayers bőr. Peach-ben szenzációs, ugyanakkor halványsárga és off-fehér színben is kínálják, amelyet ködnek hívnak. Mint a fenti városi csomó, ez a táska szintén finom részleteket tartalmaz, valamint perforált bőr díszítést tartalmaz a szövött bőr. A Twist Knot Lock kifejezetten bottega, valamint a márka aláírási ékszerei befolyásolták. A láncszíjon kívül a zár sötét aranyszínű fémből készül, és karcsú, matt felületet hagyva. Az olimpia lánca kissé vastagabb és kevésbé finom, mint a város csomó lánca.

Belül a táska két különálló rekeszbe sérül, és ellentétben a városcsomó táskával, ez nem szuper strukturált. A heveder felhasználható a hordozó kislemez felett, vagy megduplázható, hogy kézzel szállítsák. A táskának van egy cipzáras zsebe, amely a hátsó belső téren található. Az Intrecciato Checker Olimpia Knot táska általános dimenziói 6,3 ″ L x 10,6 ″ W x 4,3 ″ D, valamint 4950 dollár áron kiskereskednek a Bottega Veneta segítségével.

Leave a Reply

Your email address will not be published.