Ha elmulasztotta: Az 5 üzenet, a Purseblog olvasók 2015 májusában

sokat szerettek, mind a ünnepi hétvégét, mind a nem hivatalos szezonváltozást tartalmazott, tehát mint mindig, megbocsátunk, ha még nem olvastam el mindent – Ebben a forró internetes konyhában rabszolga volt. Az új őszi keresési könyvekkel és a Cruise 2016 kollekciókkal, amelyek balra és jobbra felbukkannak, valószínűleg elmulaszthatott valamit, amit érdemes visszamenni. Annak érdekében, hogy felzárkózhasson, mielőtt júniusba gurulnánk, nézzen meg az alábbiakban az új üzeneteket, amelyeket az olvasók társaik sokan gyakran mentek el 2015 májusában.

Nézze meg most a bejegyzést!
Ti férfiak, nagyon, nagyon szereted a céline táskáidat, és szereted, hogy még jobban megpillanthassam.

Nézze meg most a bejegyzést!
Celeb Moms: Olyanok, mint mi! Pontosabban, ki kell találniuk, hogy mely táskák sok funkcionálisak a gyerek-zaklatáshoz, mint mi. Az Anyák napjának ünneplésére megnéztük, mit jöttek fel ebben az évben.

Nézze meg most a bejegyzést!
A Louis Vuitton Dreamy Palm Spring Cruise 2016 show -ja egy csomó álmodozó új táskát tartalmazott, beleértve a fenti új alakot.

Nézze meg most a bejegyzést!
Bekerekítjük azt, amit a hírességek hetente, hetente kétszer hordoznak, de valamilyen oknál fogva, ti férfiak valóban május elejétől kezdtek ebbe a konkrét körbe. Nem hibáztathatunk téged; Volt néhány nagyszerű táska!

Nézze meg most a bejegyzést!
A Mansur Gavriel vödörzsákok rendkívül kihívást jelentenek, hogy kezedbe kerüljenek, tehát megértjük, miért voltak olyan lelkes, hogy az emberek annyira lelkesek voltak, hogy meghallják Megs -t.

Leave a Reply

Your email address will not be published.