Tökéletes párok: Loewe Barcelona Carry Bag + Self Portré Azaelea Guipure-Lace Illusion ruha

Nemrégiben volt valami a rózsaszín számára. Mindig összekapcsolom a rózsaszín színeit, de nem vagyok olyan nők között, akik rózsaszínűnek tartják a színemet. Persze, van néhány rózsaszín táskám, bár nem vagyok rózsaszín kabát vagy nadrágom, és nem vagyok ilyen túlzottan lányos. Ennek egy része lehet, mivel csecsemő nőm van a módszerrel vagy a másik részre, mivel ez éppen olyan szép, ám az utóbbi időben nagyon szeretem az összes rózsaszín színt.

Van néhány Loewe táska, amit igazán szeretek, és nemrégiben megvitattam, azonban amikor megtaláltam a Loewe Barcelona hordtáskát, bekapcsoltam. Ez a táska különbözik egymástól, valamint a többi zsákok között, amelyek úgy érzik, hogy a márkáik számára megfelelőek a programhoz. Kicsit érzés van a Céline -ről a bezárással (kapok egy kicsit egy trotteur táska hangulatot), azonban ez a táska valóban különbözik a piacon látott részektől. Van egy program egy fekete lehetőség, ám megszállom a rózsaszínt. A kompakt méret, 9 ½ ”W x 6 ″ H x 3 ½” D sokkal tolerálhatóbbá teszi a rózsaszín táskát, és szeretem az arany hardver akcentusokat, valamint a bezárási részleteket. Szerezzen be Nordstrom segítségével 2450 dollárért.

És hogy folytatjam a rózsaszín párosításomat, egy ideje rajongó vagyok az önarcképnek. A ruhadarabok annyira nőiesek, és a költségek valóban ésszerűek, különösen a magas színvonalú és a stílushoz. Ideális most ez az önarckép Azaelea guipure-lace illúziós ruhája minden típusú rossz lenne a várt testemben. Szeretném beszámolni, hogy csak imádnivaló bit gyomorom van, és másutt nem veszek súlyt, azonban nem erről van szó. Ne értsd félre: Tetszik a várt testem, azt hiszem, ez a legmenőbb dolog, hogy csecsemő nőm bennem nő! Ugyanakkor meg kell értenie, hogy mi van, és dolgozzon vele – tehát elmondhatom, hogy ez most nem lenne ideális. Nagyon hiszem, hogy ha nem lennél olyan jó nehézek, ez valóban jól működhet, miközben elvárja, hogy hol találja a testét. Jóváhagyva Ez nem egy terhességi ruha, és ha olyan fantasztikus ruhát igényel, amely személyesen sokkal szenzációsbb, mint az interneten, és valóban kedves (ó, valamint eladó!), Ez a ruha neked. A Neiman Marcus segítségével 360 dollárral jelölje meg.

Loewe barcelona hordtáska
2450 USD Nordstrom segítségével

Önálló portré Azaelea guipure-lace illúziós ruha
Volt: 480 dollár most: 360 USD

Leave a Reply

Your email address will not be published.