Áttekintés: Bottega Veneta Tiny Jodie

Amikor Daniel Lee 2018 végén átvette a Bottega Veneta gyeplőit, robbant a divatvilágban. A Kering anyavállalat célja az volt, hogy korszerűsítse és korszerűsítse, és bevezet egy teljesen új esztétikát, miközben továbbra is hűséges a márka örökségéhez és a DNS -jéhez. Úgy tűnt, hogy minden Lee megérintette az aranyhoz fordult, és minden új sziluett új rajongói sorozatot hozott a márkához. Az egyik rajongóvá váltam, végül a lábujjaimat a Bottega Veneta -tóba merítve a legelső BV: A Bottega Veneta Tiny Jodie fagylalt vásárlásával.

Esztétika

Őszinte legyek: amíg Lee kinevezése a Bottega Veneta -ban nem voltam nagy rajongója a márkának. Nem az volt, hogy nem tetszett a táskák, vagy nem értékeltem a márka örökségét és kivitelezését, de a sziluettek nagyon érettnek érezték magukat, és egyszerűen nem egyeztek meg a stílusommal. De a #Newbottega táskák látása olyan volt, mintha Bottega Veneta friss szemmel látta volna, és nagyon érdekeltem. Elkezdtem szorosabb figyelmet fordítani a márka egészére, és bár a tasak soha nem vonzott hozzám, amikor először láttam a márka apró Jodie táskáját, azonnal felvontam a szemöldökét. Úgy találtam, hogy sokkal többet és sokkal többet akarok a táskának, de megoszlattam a kazettás táskának. Végül nem tudtam megszerezni a Jodie táska apró méretét, csomózott felső fogantyút és az intrecciato bőrét a fejemből.

A Jodie a legjobb példa Daniel Lee Bottega -jára. Mindent megtestesít, ami a #newbottega: elegáns és modern, mégis klasszikus és időtlen egyszerre. Semmi nem szeretni, és bár a táska nem bátor lett, a szín kiválasztása volt a legnehezebb. Tudtam, hogy valami más, mint egy semleges, mint a fekete vagy a bézs, és bár a lila és a zöld megszállottja voltam, olyan színt is akartam, amely a legtöbbet használja. Az utolsó pillanatban nem vettem észre ezt a halványsárgát, amelyet fagylaltnak hívtak, de bekapcsoltam, amint láttam. Imádtam, hogy ez sokkal tompabb, és úgy viselkedhet, mint egy semleges, miközben még mindig hozzáad egy kis szórakozást.

Használhatóság + funkcionalitás

Ezt a táskát szinte non-stop-ban használtam, figyelembe véve, hogy megérkezett, és ha követ engem az Instagram-on, akkor valószínűleg látta. Ez már sífutó volt, címkézve az LA-ba, a metrón, az élelmiszerboltba és azon túl is. Nagyon jól éreztem magam, és sokat mondanom kell a táska funkcionalitásáról. Mindezek miatt, amelyek stílusban pótolják, hiányzik a használhatóság. Ott mondtam. A cipzár kissé finom lehet, és meglehetősen nehéz bejutni ebből a táskából. Megpróbáltam hozzáférni a kulcsaimhoz, miközben az egyik kezedben jeges kávét tartottam, a másikban a kutyám póráza közel katasztrófát eredményezett, de én eltűntem.

Méret szempontjából ez a táska mini, mint a neve kimondja, de úgy gondolom, hogy a méret nagyon jó az igényeimhez. Tartalmaz egy telefont, kártya tokot, napszemüveget egy mikroszálas tasakban, ajakbalzsamban, kulcsok és egy arckompakt. Általános méretei 9 ″ L X 11 ″ W x 3,1 ″ D, és csak egy fő rekesze van, belső zseb nélkül. Ideális vacsora dátumokhoz és éjszakákhoz, vagy akár egy sétára a környéken, amikor nem kell sokat hoznia magával. De ha más táskákat zsonglőrel a kezedben (vagy gyermekek vagy háziállatok), akkor az apró Jodie -t legjobban otthon hagyják. Mindezek ellenére azonban még mindig nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal. Minden táska egy célt szolgál, és ezt nem vásároltam meg, hogy ez a sok használt (vagy sok funkcionális) táskám.

Minőség + építés

It wouldn’t be a proper Purseonals review if we didn’t talk construction, though it nearly goes without saying that Bottega’s quality is genuinely top-notch. The leather is buttery and soft, with a smell that is just divine. The bag is made in Italy of 50% Lambskin and 50% Calfskin. It feels luscious but not overly dainty or delicate, and though it’s also lined in 100% calfskin leather, it isn’t heavy or cumbersome. The bag’s woven Intrecciato technique is a brand signature and has been for decades, indicating it has been perfected time and time again. once you experience the flawless quality and superb craftsmanship, you’ll be a BV convert too.

Price + Value

The tiny Jodie retails for $1,900, which sounds like a pretty large chunk of change for a small handbag but let’s break it down further.

First of all, Intrecciato, a brand signifier, is made from small strips of leather pieced and woven together to make each handbag. The technique is impressive, and it warrants its price tag. Additionally, given that the bag is entirely made from (and lined in) leather, its price identify must be expected. It still retails under $2K, which is not a lot in bag language in this day and age. There are bags made of other materials that cost just as much, so $1,900 is a price I would be a lot more than ready to pay for a Bottega Veneta bag. This bag is worth the price because it can easily be dressed up for a night out or dressed down for daytime. It works just as wellNagyszerű ruhával és esküvőre, mint a cipőkkel és a kocogókkal.

Hatalom

Néhányan azt állíthatják, hogy az apró táskák nem lesznek itt örökre, de azt mondanám, hogy tévednek. Az apró táskák szezononként bebizonyították, hogy sokkal több, mint pusztán átmeneti tendencia, és minden tervező felállásának szerves részét képezik. Ezenkívül a Bottega Veneta Tiny Jodie a márka híres és félreérthetetlen Intrecciato bőréből készül. Ez a technika évtizedek óta szeretett és releváns, és évtizedek óta továbbra is így marad. Lee bebizonyította, hogy a Bottega Veneta verziója itt marad, és azt hiszem, a Jodie is.

Összesített értékelés

Összességében izgatott vagyok az apró Jodie -val, és 100% -ban újra megvásárolnám, vagy ajánlom egy barátomnak, aki új, mint én. Most már megértem, miért jött vissza olyan sok ember, hogy második színt adjon a gyűjteményükhöz; Csak annyira jó! Az apró Jodie kivételesen elegáns és könnyen viselhető. Hűvösnek tűnik sok ruhával, még egy alapvető cipővel és farmerrel is. Klasszikus, mégis kortárs, hétköznapi és hűvös, és minden táskaverő szekrényben szükség van rá.

Árképzés és rendelkezésre állás

Bizonyos színek szezonálisak és korlátozottak, és úgy tűnik, hogy az általam választott szín, a fagylalt. Már eltűnt a Bottega weboldalán, de a kis Jodie a fagylaltban továbbra is elérhető 1900 dollárért Luisaviaroma segítségével. Csiszolja meg ezt az édes árnyékot, mielőtt túl késő lenne!

Bottega Veneta Tiny Jodie
Via Luisaviaroma

Vásárolj most

Leave a Reply

Your email address will not be published.