A Bottega Veneta 2017. tavaszi 2017. tavaszi ünnepelte a márka 50. évfordulóját mind a nők, mind a férfi táskákkal

Bottega Veneta nem gyakran debütál a vadonatúj pénztárca -mintákkal, valamint amikor ez, általában nem a kifutópályán. Ez azt jelzi, hogy a márka 2017. tavaszi show -ja, amely a Bottega Veneta 50. évfordulóját jelöli, a márka sok odaadó rajongójának konkrét élvezete volt: nemcsak sok új táska volt, ám a felállás mindkét férfi, mind a nők gyűjteményét átfutotta.

A tradicionalisták számára a Bottega Veneta szintén nagyszerű régi kedvenceket tartalmazott, az új darabokkal, például a csomós karcokkal, a Rialto hordtáskákkal, valamint a Monaco táskákkal. A hagyományos és az új egymás mellé helyezése rengeteg módszerrel volt a show egész pontja, amely a részletektől, például a pénztárcáktól kezdve a show-bezáró modellekig, Gigi Hadid, valamint Lauren Hutton, aki a kifutópálya-kar-karban sétált.

Az új darabok természetesen félreérthetetlenül BV voltak, ám ezek közül sokan sokkal strukturáltabbak és sokkal inkább hardver-díszítettek, mint a márka átlag. Az alábbiakban ellenőrizze őket mindegyiket a show férfi táskáin kívül.

[Fotók a Vogue Runway segítségével]

Leave a Reply

Your email address will not be published.