Exkluzív Első megjelenés: Az együttműködés művészete

Nagyon örülünk, hogy az első online oldal, amely olvasóinkat a Bottega Veneta -ra nézi a 2009. őszi együttműködési videó művészetére. A videót a 2009. őszi fotózás során készítették, amelyet a híres fotós, Steven Meisel készített. Hű marad a Bottega Veneta márka imázsához, a képek a szellemet, az intelligenciát és a szépséget közvetítik. A háttere csupasz és robusztus volt, és nem szokatlan csillogást mutatott, amelyben a modellek középpontjában álltak, miközben bemutatják a tompa barnák és a krémek ellenőrzött palettáját, amelyek zamatos szőlő, bramble és lila lila árnyalatúak.

A videó a színfalak mögött megjelenő pillantást ad arra a napra, amikor Meisel együttműködik a Bottega Veneta-val. Tomas Maier, a Bottega Veneta kreatív igazgatója, olyan részvények, amelyek az elemeket döntő Meisel kiválasztását eredményezték ennek az együttműködésnek. Nevezetesen, hogy Meiselt választotta pontos, ellenőrzött és hibátlan fotóinak, valamint a kultúrából, a lámpákból és a sorokból származó inspirációjának. Maier mondta Meiselről,

Csodálom az intelligenciát, amelyet a divathoz hoz, és a ruhákat, hogy megértse azokat a nőket, akik ezeket viselik, és tudatában annak a kulturális környezetnek, amelyben a divat létezik.

A divatfotózás művészete pontos, de megköveteli a fotós számára, hogy szemmel kell néznie az egyéniségre és a személyes stílusra, amelyet Steven Meisel csodálatosan közvetít. Alapértelmezés szerint a Purseblog jóváhagyja Steven munkáját is, mert Nikon Shooter!

Mivel a Bottega Veneta kormánya 2001 -ben átvette, Tomas Maier szépen kibővítette a márkát. Noha a globális terjeszkedés nyilvánvaló, Maier a szerves növekedésre összpontosít, és esztétikai és filozófiai szempontból következetes tartja a márkát. Minden évszak kegyesen fejlődik a következőre, míg a minőség és az időtlenség mindig alapvető szempontok maradnak. A 2009. őszi kollekció lágy, romantikus és időnként excentrikus, mégis Maier tudja, hogyan kell mindent összehozni, hogy a végtermék stílusos és ellenőrzött legyen. A vonal látványos, és egy erős és szegecselő romantikát mutat be.

A videó modelljei alapvető darabokban láthatók az őszre; beleértve a Splendid Grape Cocco Glace táskát (26 500 dollár), a Grape Intrecciato Chantilly Karung táskát (5500 dollár), a lila aranypor San Marco Karung táskát (3600 USD) és a BV Nero viaszos Python -fogyasztót (4650 dollár). Megtekintheti az összes olyan darabot, amelyet a modellek viseltek a videóban az Art of Collaboration weboldalon.

A videó megtekintéséhez és sokkal több információ megtudásához látogasson el a Bottega Veneta Art of Collaboration webhelyére!

Leave a Reply

Your email address will not be published.