Nem tudok elegendő mértékben beszerezni ezt a Marni Hobo

Marni Bőr Hobo-t, 2330 dollárt a Net-A-Porter-en keresztül.

Nem tudom elhinni, hogy még nem tettem közzé a Marni szövött bőr táskáról, bár úgy tűnik, hogy valahogy átment a tavaszi shuffle -ban. Amit azonban nem tudom kitalálni, pontosan az, hogy ez miként történik – nagyon tetszik. Tetszett, amint láttam a szeptemberben a kifutópályán, valamint a kedvelt, mégis a stark stílushoz, csak azért, mert pontosan láttam, hogy a táska pontosan milyen puha és hordható lenne a valódi életben. Ez a stílus bizonyíték arra, hogy a semlegeseknek nem kell fárasztó háttérdaraboknak lenniük.

Van valami a fekete és a fehér mintákról, amelyekről egyszerűen nem tudok ellenállni, bármit is csinálok, valamint Marni kezelték a színek felvételét, és rájuk az aláírási retro-modern csavarodást. Általában felfedezem a szövött táskákat is, akár hippi-dippy, akár a Bottega Veneta származéka is az ízlésem szerint, azonban ez a stílus nagyszabású szövést hajt végre anélkül, hogy hanyag vagy más formatervezésű. Amikor oly sok táskás ügyfele ebben a költségfajtaban azonnal partner a Bottega -val, akkor ez nem kevés feat.

És nem csak a stílus egyedi, azonban a táska továbbra is működőképes. Noha azt gyanítom, hogy a sötét belső bélés egy kicsit fekete lyukká teszi, nem lehet elutasítani, hogy bármit is formálhat egy napra, ha egy napra van szükséged ebbe a táskába. Később ismét felfedezni nehéz lehet, ám évek óta egy igazi fekete lyukat hoztam, mint a fő táskám, elmondhatom, hogy egy idő után felhasználják. Ehhez a táskához örömmel alkalmazkodnék. Vásároljon Marni -val 2330 dollárért.

Leave a Reply

Your email address will not be published.