CC 137: Az ésszerűsítő rúgás

gyűjtője a szekrények Conscations mai részletében találkozunk egy reformált Shopaholic -tal, aki beismeri, hogy „folyamatban van” (nem mindannyian?!). A CC 137 az LA -ból származik, és táskákat gyűjt a főiskola óta. Az első edzőtáska vásárlása elindította a gyűjteményét, és néhány évvel később egy másik edzőzsák vásárlása is befolyásolta a gyűjteményét. Egy piros vödörzsák segítségével a CC 137 rájött, mennyire szórakoztatóbb, ha azt vásárolja meg, amit szeret, nem pedig a praktikus.

Ez a vallomás azt is megvitatja, hogy szokásai hogyan változtak az évek során, és kemény munka és önreflexió révén keményen dolgozott, hogy kezelje néhány addiktív mintázatát. Covid segített ennek a gyűjtőnek is, aki most arra koncentrál, hogy a gyűjteményét szigorú egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egyre összpontosítja. Olvassa el most a teljes CC -t, és ne felejtse el elküldeni a sajátját.

Ossza meg saját vallomásodat!

Az alapok

Kor: 53
Nemi identitás: Nő
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia
Foglalkozás: Egyetemi angol professzor
Ipar: Oktatás
Fizetés: 86 000
Háztartási jövedelem: 210 000 USD

A táskák

Te vagy a Purseforum tagja? Igen

Hány táskád van? 27

Milyen táskák vannak a gyűjteményedben? Edző, Longchamp, Louis Vuitton, Dior, London Aspinal, Alexander McQueen, Prada, Ferragamo, Tory Burch, Mulberry

Mennyit ér a gyűjteményed? Geez, ez egy jó kérdés. Nem vagyok benne biztos.

Mi a legdrágább táskád? Dior Lady

Melyek a legfontosabb márkák vagy darabok a gyűjteményében? A Dior most a kedvenc márkám. Vettem egy előzetes szeretett Lady Dior Art táskát, és gyönyörű. Van egy Vuitton Neverfull World túra, amelynek speciális javításai vannak a meglátogatott helyektől.

Hány éves korban szerezte meg az első tervező táskáját, és mi volt? 26 éves koromban kaptam az első designer táskámat. Ez egy edző húzózsák volt. A főiskolai idő óta szerettem volna egy edzőtáskát, és egy osztálytársa anyjától kapott egyet.

Van egy konkrét táska, amelyet a következő vásárolni szeretne? Nem tudom, miért, de szeretnék egy ezüst bőrzsákot. Tudom, hogy néhány évvel ezelőtt ők voltak a düh, tehát a szeretett Chanelre vagy a Diorra nézek.

Van olyan táska, amely különleges érzelmi értéket képvisel? Van egy huszonkét éves vörös edző vödörzsákom. Nagyon becsapódott és nagyon nehéz, de nem hajlandó megszabadulni tőle. Ez volt az első táska, amelyet vettem, és nem volt „menj mindennel” táska. Csak szerettem a gazdag piros színt. Azóta olyan táskákat vásárolok, amelyeket nem szeretek valami „hagyományos”

Úgy érzi, hogy a táskái megváltoztatják az emberek felfogását rólad, vagy hogyan kezelik őket? igen. Amikor általános iskolában voltam, vittem egy Chanel szárnyat az osztályba, és egy ember észrevette, és hangosan kommentáltam. Az a személy nem volt durva vagy ilyesmi. Ha valami ingyenes volt, de öntudatos voltam. Ez arra késztette az osztályt, hogy rájöttem, hogy nem vagyok olyan, mint ők. Idősebb voltam, mint mindegyik, és ez jobban kiemelkedik

Megváltozott-e a táskájának gondozási szokásai a Covid óta? Most otthon dolgozom, ezért leépítettem a gyűjteményemet

A vásárlás

Mennyire általában vásárol új táskákat? Sokat vásároltam táskákat, mint sokat. Ugyanakkor jobban figyelembe veszem a vásárlásaimat.

Megváltoztatta -e a coronavírus pandémia vásárlási szokásait vagy általános hozzáállását a luxus iránt? Többet vásárolok online vagy értékesítési munkatársakon keresztül e -mailben.

Melyik üzletben van a leggyakrabban? Dior, Louis Vuitton és Neiman Marcus

Vásárol valaha használt táskákat? Hol vásárolsz használt használtak? igen. Szeretem a FashionPhile -t és a Yoogi szekrényét.

Eladja a régi táskákat, hogy új vásárlásokért fizetjen? A múltban nem, de Covid -nal megváltozott a szokásom. Most szigorúan egy -egy politikám van, és a kollekciómat kb. 30 táskán szeretném tartani. Régebben olyan nagy gyűjteményem volt, mint 100+, és rájöttem, hogy ez nevetséges. Táskákat adtam el a FashionPhile -nek és az ehhez. Inkább a divatos, mint a luxust.

Érzed valaha társadalmi nyomást, hogy több táskát vásároljon? Nem. A nyomás tőlem származik, és egyedül. Szeretem a táskákat.

Fontolja a táskájának vásárlásainak befektetéseit? Ó, gawd nem !! Ez egy befektetés a boldogságomba, és ennyi.

Ki befolyásolja a vásárlási döntéseit? Nézem a YouTubers -t vagy a befolyásolókat, de általában egy táskát látok a közösségi médiában vagy a folyóiratokban, majd a YouTube közösséget használom a táskáról szóló részletek megtekintéséhez.

Az értékesítési társult kapcsolatok hozzájárulnak -e a vásárláshoz? Nem igazán. Most kezdtem el az SA kapcsolatok kialakítását a zárolás miatt. Találtam egy csodálatos SA -t a Bergdorf Goodmannél, a Purseforum BTW -ből, és csodálatos tapasztalataim voltak. Rájöttem, hogy a táskák beszerzésének egyszerűsége és az SA által nyújtott különleges érintés.

Miért szereti a vásárlást, azon túl, hogy csak valami újat szerezzen? Előre covid, szerettem megérinteni a dolgokat és beszélgetni az értékesítési személyzettel. Ez egy társadalmi tevékenység volt számomra, amellett, hogy valami újat szereztek. Most a vásárlás nem olyan élvezetes. Veszek olyan táskákat, amelyek megfelelnek az igényeimnek. Teljes üzlet vagyok, de dolgozom ennek megváltoztatásán.

Érezted már valaha, hogy alacsonyabb szintű szolgáltatást kapott egy boltban vagy butikbane to your appearance, ethnicity or gender? I was at the Chanel boutique in Beverly Hills. I was totally blown off, on more than one occasion. I went in and tried to get a SA’s attention and they looked beyond me to other customers. another time, my sister and I went into the same boutique and it wasn’t even crowded and no one even acknowledged our presence. The funny thing is that we went to Hermès and they were so lovely and helpful. Those experiences really put me off Chanel. I love Chanel shoes, but I get them at Nordstrom or some other store. and when I got a bag it was from the second hand market.

A pénz

Who pays for your bags? Nekem.

Do you set aside a budget for your bag purchases? Nem.

The Taboo Topics

Have you ever purchased a counterfeit because you couldn’t afford a designer item? Yes, I wanted an LV sooooo bad and I got a quality Alma. It looked and smelled like the real thing but eventually I knew it was fake even if no one else did and I stopped wearing it. I let my kids have it to knock around with.

Elrejti -e valaha a vásárlásokat a másik jelentős másról? I used to do this when I was younger. I just felt guilty for spending money on myself. I have since changed that perspective. I talk to my spouse about what I want to buy. and I told him my one in one out policy.

Mi a legőrültebb dolog, amit tettél, hogy megengedhesd egy táskát? sold a bunch of mid range bags to get a Dior.

Gondolod, hogy a vásárlásod valaha is problémát jelent? Érezted már valaha, hogy egy vásárlási függőséggel küzd? My word, yes! I had a serious problem with shopping, but not just for handbags but for everything. You name it, I bought it…books, makeup (I don’t even wear it much), shoes, clothes, etc. I learned through therapy and self-reflection that I was trying to fill a void. once I recognized this, I started to change. As I said before, I’m a work in progress, and I’ve made some good progress.

A többi része

Van más drága hobbi vagy szenvedély? handbags are my weakness. everything else is done within reason.

Van még valami, amit be szeretne venni? Don’t listen to people telling you that luxury handbags are investments, as in a monetary return. They can be investments in your wardrobe because the will last a lot longer and probably can be used for (with careful shopping), multiple purposes, but they are generally not money earners. buy what you love, not what you think you should get. I watched a lot of YouTube during the beginning of the pandemic and I kept hearing about investment purchases, until I started to have that little thought creep into my brain when I was thinking about buying something. The reality is unless it is a rare Hermès B or K. You will not make money.

Leave a Reply

Your email address will not be published.