Megszakítják a chloé Drew -t?

A táskák éveiben a hat év elég hosszú ideje, hogy egy táska szerves részét képezze a márka választékának, ezért mászom, hogy a Chloé Drew táskája hatalommal bír -e az idő próbájának utolsó tesztjére év körül ebben az időben. Kortárs, hogy a 2020-as években megfelelő legyen, de nem túl divatos, a Chloé Drew dédelgetett terméket töltött a táskák éhes fogyasztói számára, és felbukkan a kifutópálya-szezonban, valamint a Chloé üzletekben, mind az üzletekben könnyen felajánlva. amelyek hozják a márkát.

Amikor egy márka továbbra is sziluettet hoz létre, függetlenül attól, hogy hatalmas lendületet nyújtanak -e, vagy sem, ez azt jelenti, hogy még mindig van igény. kívánság = értékesítés, valamint értékesítés = nyereség. Vége a történetnek. Ez az év azonban hatalmas módosítást hozott a márka számára, és ezt a módosítást azonnal érezte a Gabriela Hearst legelső kollekciójának, a Chloé számára. Ahogy Chloé esztétikája továbbra is megváltozik, én ismét elgondolkodtam, hogy a Drew itt volt -e itt maradni. valamint egy kicsit nyomozó munka után úgy tűnik, hogy a módszerén van.

Visszatekintve ez nem olyan meglepő, mivel Chloé most a második tervezője, amely megfelel Clare Waight-Kellernek, aki 2014-ben készítette el a Drew-t A lányos bohém esztétika az évek során kissé megváltozott. Noha a Drew nem érzi magát pontosan keltezettnek, ez már nem inkább a pillanat, annak ellenére, hogy az igazság, hogy ez egy táska, amelyet még mindig imádok (és használok). A megjelenésből Chloé fokozza a Drew -t. Már nem szerepel a Chloé webhelyén, és nem is eladó az internetes kiskereskedőknél, amelyek a márkát hozják, néhány eladási darabtól eltekintve.

Ha azonban még mindig van hasonló a Drew -hez (és megértem, hogy megteszem), akkor a viszonteladási piacon keresztül meglehetősen nagy költségeket kaphat. Sajnálatos, hogy látja a Drew -t?

Megkerestük a Chloé csapatát, hogy megerősítsük.

Chloé Nano Drew
FashionPhile -en keresztül

840 USD

Leave a Reply

Your email address will not be published.