Új táska, amiben megszállom: Wandler Hortensia Bag

Amanda, valamint én is egy kicsit beszéltem róla, azonban jelenleg olyan érdekes idő az új táska márkák számára az 1000 dollár alatti tartományban. Olyan sok márka van, amelyek ötletes mintákat állítanak elő, és végül rögeszmés voltam a felfedezésükről. Már lefedtem néhány olyan preferált márkámat, amelyet figyelni kell az idei évre, valamint az egyik márkát, amelyet beépítettem, végül meglehetősen szerettem.

Írja be a Wandler-t, az amszterdami székhelyű márkát, amelyet most a Net-A-Porter-en hoznak, és hullámokat készítenek a pénztárca birodalmában. Személy szerint én vagyok olyan, mint a Wandler Hortensia táska. Az év elején beépítettem ezt a táskát a Roundupba, azonban a Net-A-Porter közelmúltbeli csökkenése olyan színkombinációkkal rendelkezik, amelyek miatt megrázkódtatok.

A márkát csak 2017 -ben hozták létre, mint sok más új márka, mint sok alapot kapott az Instagram -on keresztül. Megfigyeltem a táskát az emberek karján az alkalmazáson, valamint pontosan így kaptam először. Mindegyik stílus kézzel készített Olaszországban, valamint a bőr és a színek kifogástalanul jól kialakított.

A hortensia alakja rendkívül egyedi, és azt hiszem, hogy ez egy olyan elem, amelyet sok új táskatervező csiszol: Készítsen egy olyan alakot, amely teljesen a miénk. Ennek óta, amikor látom a táska majdnem félhold alakját, azonnal elismerem Wandlernek. Nem láttam személyesen ezt a táskát, ezért kapcsolatba léptem, hogy kaphatok-e sajtómintát áttekinteni, bár a dimenziók úgy tűnik, hogy elérik a tökéletes-mindennapi táskát (23,5 cm H x 34cm W x 6 cm D D ). Van egy felső fogantyú vagy egy állítható vállszíj, amely számomra általában kötelező, és a belső térnek két rekesze van a vagyon szervezésének megőrzéséhez.

Van egy pár net-a-portos speciális színvonal, amelyet átadok, beleértve ezt a rózsaszín változatot, amely a rózsaszín, elpirulás, valamint a homok háromszínű kombinációja, valamint ez a semleges választás a homokkal, a Taupe-val mint valamint a fehér bőr, valamint ez a kék változat, amely csak álmodozó. Még egy választás, amit szeretek, ez a mentaárnyalat, mivel frissítőnek tűnik, és akkor ott van ez a világos rózsaszín, bordó, valamint a Sage Trifecta, amely isteni.

Vásárolja meg az összes Wandler táskát a net–porter.com webhelyen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.