Mi a következő a Bottega Veneta számára?

Daniel Lee hirtelen távozott a hónap elején Bottega Veneta, valamint a rajongók elkerülhetetlenül megráztak. A hír pletykákat váltott ki arról, hogy a váratlan forradalom, valamint a közösségi hálózat miért zavarta a véleményeket. A ház, amely hatalmas frissítéssel ment, amely megfelel a Lee kinevezésének, mivel a szülői vállalkozás Kering korszerűsítette, anya volt arról, hogy miért osztotta meg a két módszert, hivatkozva egy megosztott döntésre. Amellett, hogy szereti -e (D) Lee #Newbottega -ját, vagy sem, a Lee hivatali ideje alatt történő monetáris sikere mellett nem utasíthatjuk el mind a márka relevanciáját a divatvilágban. Amellett, hogy a Bottega Veneta végül utódnak nevezte el, az aggodalomra ad okot, hogy mi a következő Bottega Veneta számára?

Mi a következő a Bottega Veneta számára

Kevesebb, mint egy héttel a hírek összeomlása után a Bottega Veneta kiderítette, hogy az innovatív rendező funkcióját az RTW jelenlegi igazgatója, Matthieu Blazy kitölti. A tervező, aki Lee alatt dolgozott, miután a Calvin Klein, a Celvin Margiela, valamint a Celine -nél dolgozott, nyilvánvaló, bár ellentmondásos lehetőség a márka számára. A divat rajongók, valamint az interneten lévő filmkritikusok gyorsan rámutattak egy elmulasztott esélyre, hogy kinevezzenek egy színes személyt, és jogosan is, azonban a flip oldalán értelme van a háznak, hogy megnevezze az ismerős utódot a márka jelenlegi elképzelésével és pályájával.

A rajongóknak számítaniuk kell arra, hogy többet láthassanak

Véleményem szerint az otthon továbbra is kibővíti Lee örökségét, amely sikeresnek bizonyult a ház számára, valamint a belső előmozdítás volt a legjobb módszer a folyamatos siker biztosítására. A Bottega Veneta nem akarja átmenni egy újabb jelentős átalakításon; Inkább arra törekszenek, hogy tovább létesítsenek és folytassanak egy már sikeres új jövőképet. Noha Keringnek a leginkább értelme van, hogy ne kóboroljon a jelenlegi útjától, van egy második aggodalom, amelyet kérnek. A divat mikor valósítja meg a valódi módosítást, amely megfelel a tavalyi társadalmi igazságszolgáltatás indítványának?

És mit gondolsz? Vajon a Bottega Veneta folytatja -e a jelenlegi pályáját vagy meglepő rajongóit, új látással?

Leave a Reply

Your email address will not be published.