30 cm Togo Blue Jean Hermes Birkin

Milyen szégyen. Miután november 4 -én visszatértünk New York City -i utazásunkból, a Purse Blog Resident Blogger Megs alig tudta felfedni a Hermes Wall Street -en szerzett finomságokat a fórumokon váró tömegre. Sajnos elhalasztotta, hogy a Blogban szerepel vadonatúj Hermes táskájával és kiegészítőivel … Végül ma este a saját kezembe veszem az ügyeket. Hűséges olvasóközönségünknek tartozunk, hogy megosszuk a család kiegészítéseit!

A szerencse, a türelem, a kitartás és a vágy fűszeres keverékével Meaghan szerezte Hermes álomtáskáját, egy Hermes Birkin -t, 30 cm szélességű, togo bőrben, kék farmer színű, palladium hardverrel. Az őrület nem állt meg itt, a Birkin csak annyira jó, mint a kiegészítők, akikkel díszíted.

Szerződöttünk egy Hermes Vintage sálat is (Pani la Shar Pawnee – A narancs nagyon jól működik a táska kék farmer árnyalatával), egy elefánt cadena, egy dogon kompakt pénztárca narancssárga togóban, és egy GM napirendje a Mysore Ardoise -ban, lilac varrással. és lila belső rész. Elég a beszélgetésből, élvezzük a képeket, és ne felejtsük el, hogy kattintson a hüvelykujjra a szépség teljes méretű képeihez. Ha csatlakozni szeretne a TPF 40-Forum-Pages őrületéhez, kattintson erre a linkre.

Nagyon köszönöm a mesés csapatnak a NYC Wall Street Hermes helyszínen, vásárlási élményünk nem lehetett volna kellemesebb és szórakoztatóbb!

Leave a Reply

Your email address will not be published.