Louis Vuitton szeretett Néonoé éppen a Monogram Empreinte -ben

esett számos pénztárca számára, a Spring a szekrényükben forgalmat képvisel. Ez az új kezdet általában azt jelenti, hogy mélyen belemerül a szekrényünkbe, és olyan táskákat hozhat, amelyeket hónapok óta nem használtunk, és mindeközben lehetővé teszi számunkra, hogy újraértékeljük azt, amit úgy érezünk, hogy meg kell tartanunk, és amit talán részt vehetünk. 2020-ban a táskák értékesítése sokkal elterjedtebbé vált, mint valaha, és ezekben a bizonytalan időkben úgy érzem, hogy számos embernek el kell adnia és/vagy újraértékelnie a gyűjteményét, mielőtt valami újat vásárolna. Az évszakok változása ideális idő erre.

A kézitáska szerelmeseinek egy új szezon egy teljesen új pénztárcát is magában foglal, és ma már van egy csemege az Ön számára. Noha ez a táska önmagában nem pontosan új (egy kicsit a blokk körül volt), a Louis Vuitton sok népszerű táskájának új iterációja. Az egyre népszerűbb, és bizonyos esetekben alulértékelt Néonoé-t nemrégiben vezették be az Empreinte látványos monogramjában.

Jelenleg a néonoé új verziója csak az MM méretben érhető el, nem pedig a BB -ben, a Noir, a Creme és a Marine -ban. A puha, rugalmas dombornyomott monogram Empreinte bőrből készült, amely ultra-sleek és kifinomult éleket hoz a klasszikus Néonoé MM vödörzsákhoz. A néonoé számos okból rajongói kedvenc-ez nem csak divatos és trend, hanem rendkívül könnyű viselni könnyű testével és hízelgő sziluettjével, a táska kereszttestet viselhet, vagy átadva átadva vagy átadva. A táska felső fogantyúja. Az új Néonoé március 13-án felbukkant az interneten egy exkluzív előzetes indításkor, és március 27-én várhatóan (ha nyitva vannak!). A jelenlegi kiskereskedelmi ára 2570 USD, de ez megváltozhat az indítás előtti, amint azt a többi indítás előtti látványosokból láttuk.

Vásároljon most

Leave a Reply

Your email address will not be published.