A North Face X Gucci 2. fejezet itt van

A fővilág nem idegen a csodálatos kollabákhoz, és tavaly egy áthelyezésben, amely váratlannak érezte magát, de olyan jól működött az északi arcon. A kollekció tartalmazott RTW -t és kiegészítőket mind a férfiak, mind a nők számára, és egyenlő részben elegáns, divatos és funkcionális volt, mindegyik egy csinos csomagba van kötve. Ez a csomag mindkét márka speciális márkás részleteit tartalmazta. A látszólag valószínűtlen duó, a partnerség mindkét márkának a fejlesztés és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét összeolvasztotta a kalandkeresők inspirációjával. A kollekció első részlete olyan rajongókkal indult, hogy a darabok rendkívül gyorsan eladtak, és most megvizsgáltuk a 2. fejezetet, amely csak a gucci.com -ot érinti.

A 2. fejezet azt veszi fel, ahol az első fejezet elhagyta, hű marad a kollekció alapvető értékeihez a feltárás szellemének minden formájában. A kollekció ismét ünnepli az önfelfedezést és az önkifejezést, két értéket, amelyek mindkét márkát meghatározzák.

A második gyűjtemény az izlandi lenyűgöző kampányképek mutatják. Különféle látványos tájakkal rendelkezik, a vulkáni fekete homoktól a festői zöld dombokig és az állkapocs-csepp gleccserekig. Ezek a jelenetek ideális hátteret nyújtanak a férfiak és nők számára a speciális kategóriakép-gyűjtemény bemutatásához, amely készen áll a készségre, kiegészítőkből, poggyászból és cipőből. A Gucci klasszikus GG monogramja az egész, az északi arc híres 90 -es évek sziluettjeiben, a cipőkön és az újragondolt stílusokon jelenik meg. Ezenkívül a kollekció kizárólag a felsőruházat kidolgozott választékát mutatja be, amely új technológiával ábrázolja a 70 -es évek híres stílusát.

A North Face X Gucci kollekció folytatja elkötelezettségét a fenntartható vállalati gyakorlatok támogatása iránt az Econyl® használatával, amely egy nejlon szövet, amelyet regenerált anyagokból hoztak létre. A kollekció a kiválasztott üzletekben és a Gucci Pop-up-ban lesz elérhető. Különleges telepítés és boltok pop-upok nyílik meg az új évben a New York-i Fifth Avenue-n, Aspenben és Chicagóban az Egyesült Államokban. Választék is elérhető lesz a New York -i, Peking, Sanghaj és Tokió North Face üzleteiben is. Nézze meg sokkal többet az alábbi kampányról.

Vásárolja meg az Északi Face x Gucci -t a gucci.com webhelyen

Leave a Reply

Your email address will not be published.