Purseblog megkérdezi: Fáradsz a Saint Laurent táskákkal?

Amikor Anthony Vaccarello 2016 -ban megjelent a Saint Laurentben, óriási cipője volt. Alig néhány év múlva, elődje, Hedi Slimane radikálisan megváltoztatta a márka nyilvános képét (nem említi a nevét), növelve a bevételeket azáltal, hogy szinte bármilyen termékcsoportot és szempontból felújított. Amint megérkezett, úgy döntött, hogy távozik, és Vaccarello is a helyére lépett, rendkívül bizonytalan helyzetben: a márka éppen egy rendkívül nyilvános és rendkívül jelentős esztétikai váltáson ment keresztül, amely rendkívül kiemelkedő volt vásárlókkal, ha nem a kritikusokkal. (Végül a vásárlók számítanak a márka anyavállalatának, a Keringnek.) Vaccarello -nak többet kellett tennie, mint csak Slimane munkájának lefordítása, ám az időzítés a gyűjtemény hatalmas változása érdekében nem volt helytelen. Két év elteltével azonban az idő lehet most.

Májusban azt állítottam, hogy pontosan arról szól, hogy a Saint Laurent pénztárcájának az elmúlt években milyen hatalmas része volt, mint például egy sor, mint például egy sor, hasonlóan hasonló szárnyas válltáska logó hardverrel. A választék -módosítások kissé kissé minden új kollekcióval, azonban a megjelenést rendkívül korán alakították ki Slimane alatt, és hogy az YSL -nél a pénztárca -identitás nagy részét felvegye. A márka pénztárca -választékának másik hatalmas aspektusa a Sac de Jour, amely szintén meglehetősen korai kiegészítés volt a Slimane alatt, amely nagyrészt változatlan maradt a két évben, mióta Vaccarello átvette a munkáját, kivéve az enyhe hardvercsípéseket is. mint kevésbé strukturált választás a táska nagyobb méreteinek. A márka táskáinak nyilvános képe kissé stagnál.

Saint Laurent Bellechasse táska, 1 990 USD a Nordstromon keresztül

A Vaccarello alatt álló pénztárca legjelentősebb kiegészítése valószínűleg a Bellechasse volt, amely egy semleges, testreszabott válltáska a logó hardvere nélkül, amely meghatározza a legtöbb kompakt YSL -lehetőséget. Mérsékelt siker volt, legalábbis az én felfogásom alapján, ám ez nem az a táska, amely a táskák rajongói érdeklődését váltotta ki, mint a Slimane alatti első legelső táska debütálása. A Vaccarello néhány jelzést mutattak arra, hogy azt jelenti, hogy felügyeli több táskát, például a Bellechasse-t, például a márkanévű Amalia-t, amely egy logómentes nyeregtáska, amely a közelmúltban az üzletekben található.

A Saint Laurent probléma azonban az, hogy szembesülni fog, hogy ezek az új stílusok nem különösebben egyedi vagy figyelemfelkeltő, valamint a Saint Laurent felállásában lévő táskák, amelyek a közönség sok éven át jól értik. valamint a fáradtság megmutatkozni kezd. Fontos, hogy minden márka olyan vonal legyen, amely sok csendesebb darabot tartalmaz, ám mivel a pénztárcák sokkal több ember számára a divatvonal nyilvános megállapodása, mint valaha, mint valaha a márka bőrnadrágját vagy ünnepi ruháit választhatják ki a felállásból , Szükség van, hogy a szuperhivatalos sátordarabok forduljon. Ha hagyja, hogy a vásárlók belefáradjanak ezekből a stílusokba anélkül, hogy valami újat és izgalmasat kínálnának, akkor a vásárlók inkább másutt keresnek, és ez egyre nehezebb ezeket a finomabb lehetőségeket mozgatni. A Keystone stílusok horgot biztosítanak az egész márkához, valamint a frissnek tartásuk.

Saint Laurent Amalia táska, 1,990 USD a Nordstromon keresztül

Ha egy olyan márkát követel, amely szerint a tervezői változások óta kissé meggondolják ezt a rutinot, akkor megnézheti Givenchy -t, amely lehetővé teszi, hogy az Antigona, a Nightingale, valamint a Pandora egy kicsit hosszú ideig üljön a Riccardo Tisci’s végén. A hivatali ideje anélkül, hogy valami hasonló érdekes dolgot nyújtana a következő megtaláláshoz. (Nyilvánvaló, hogy Givenchy megpróbálta a horizontot, azonban a kivégzés kissé ki volt kapcsolva, és a táska nem érte el annyira. A következő vagy két szezonban nem kell valami szórakozást a vásárlók számára.

Ez az a felfogás, amelyet a vásárlóktól kapok-egyáltalán nem hajlandó szórakoztatni a Slimane-esque stílusokat, ám rövid ideje alatt csak oly sok újraértelmezhető koncepciót adott a márkának. Vaccarello -nak hamarosan tovább kell lépnie a saját megjelenésébe, legalább egy -két óriási debütálással. Értsük meg, hogy mit hiszel a Saint Laurent meghatározásáról a megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.