Anna Gunn Edie Parker Hold elnyeri a díjátadó szezon pénztárcáját

Még mindig megvan a Grammys és az Akadémia Awards, de készen állunk a korai győztes kijelentésére: A szegény csillag, Anna Gunn ellopta a kézitáska-szerető szívünket az egész díjszezonra, ha egyéni Edie Parker törötte a szegény, individualizált doboz tengelykapcsolót.

Gunn, akit a show -ban szereplő funkciójáért jelöltek ki, az egyedülálló esti táskát szerezte, mióta közös rajongója volt Edie Parker alkotójával, Brett Heymannel, a Heyman által a Hollywood Reporter számára nyújtott interjú szerint. Szereti a szegényeket, és Gunn támogatta Edie Parker -t, köztük a márka egyik karmáját a legutóbbi Aranygömbökhöz, így Heyman készítette a táskát, a show logójába, és tiszteletben tartja Gunn SAG -jelölését a végső gondolatban. A sorozat futtatása.

A múltban Edie Parker tengelykapcsolókat készített, amelyek névvel vagy monogrammal egyaránt a csillag rajongók számára, mind az ügyfelek számára egyaránt, azonban ez a legelső 100% -ban egyedi gyártású darab, amelyet a márka egy fő vörös szőnyegen tett. Az Edie Parker beépített akrilépülete jelentős sokoldalúságot biztosít a márkának a testreszabáshoz, tehát reméljük, hogy ez csak a legelső, a sok személyre szabott vörös szőnyeg öröm. Biztos, hogy a ritmusok bármilyen bitálatlan selyem tartást hoznak, amelyet a stylist körül fektetett.

Az amerikai civilek Neiman Marcus segítségével vásárolhatnak Edie Parker -t.

Leave a Reply

Your email address will not be published.