A Purseblog megkérdezi: Egyezteti -e a táskád hardverét az ékszereivel?

Ha lelkes PB olvasó vagy, vagy az egyik követőnk az Instagram-on, akkor valószínűleg látta, hogy az ujjaimat egy-sok gyűrűben díszítették. A gyűrűk az én dolgom, és ha nem lenne legalább kettő mindkét kezemen, teljesen meztelennek érzem magam! A (nagyon mesés) nagymamám – és még mindig – nagyon ékszerekbe került, tehát egy rendkívül fiatalon elkezdtem szeretni és nagyszerű ajánlatokat szerezni a divat ékszerekről. Mindig rendkívül nagylelkű volt, minden unokáját fülbevalót, gyűrűt, valamint bármi mást vásárolt, ékszer-szempontból. Hitelezem őt a tartozékokhoz, a kézitáskákhoz is! Visszatérve a középiskolában, nem álmodozna, hogy megvásároljon nekem egy darab divatos ékszert sárga aranyban, valamint az egyre népszerűbb Tiffany & Co karkötők korában, az ezüst vagy a fehérarany, amit én viseltem. A tíz év alatt, mert a középiskolát végeztem, sokkal jobban elkezdtem kedvelni a sárga aranyat, valamint még néhány régi darabot is, az eredeti fehér arany helyett, ahelyett megszerezte őket.

A széles ékszerek miatt folyamatosan keverem a darabokat, néhány sárga aranyat, valamint néhány fehéraranyt vagy ezüstöt használva. A főiskolai végzettségemhez egy ezüst David Yurman karkötőt választottam ki, valamint a hangot, valamint a Kő Citrint választottam, amely mély aranysárga színű, mivel szeretem, hogy jól kapcsolódik az arany ékszerekkel. Ennek ellenére fogadok, hogy megérti, hol választom ezt. Nincs gondom az ékszerek keverésével, és viszont nem fizetek sok érdeklődést a táskáim hardverére. Még akkor is, ha minden arany ékszert használok, nem fogom elkerülni egy ezüst hardverrel rendelkező táskát. A legkevésbé nem zavar.

Ahol nem zavarhatom, hogy Miss Matchy-Matchy vagyok, a szobatársam a kerítésen van. Egyele sokszor felkészültünk arra, hogy egy éjszakai kiránduláson sétáljunk ki, és a legjobban visszafordultunk, amikor rájött, hogy Gucci Marmont nem egyezik az ezüst ékszereivel. Időről időre becsapom a szemem, és kijelentem, hogy nem számít, mielőtt megalázom, és felteszem bármilyen táskámat, amelynek van hardvere, amely megfelel a jelenlegi blingjének. Tehát mondd el nekem – és a Bestie RO -m! – Határozottan ragaszkodsz ahhoz, hogy a divat ékszereit a táskájához illessze?

Leave a Reply

Your email address will not be published.