Purseblog megkérdezi: Miben hordja a kozmetikumát?

Mielőtt az apró táskák voltak az a dolog, amiben többnyire nagyobb táskákat hordoztam, mint például a totes vagy a táskák, kitöltve azokat a szükséges dolgokkal, de extrákkal is, amelyeket valójában nem (mint például a magazinok, 4 különböző snack lehetőség és 5 chapstick). Bár korszerűsítettem azt, amit napról napra hordok, nem csak azért, hogy az apró táskák működjenek nekem, hanem hogy korlátozzam a feleslegesek mennyiségét is, amelyet napról napra veszek, egy dolog hiányzik a nagyobb táskákról: a zsebek.

Visszatérve, amikor egy Louis Vuitton Neverfull volt a választott táskám, a belső zsebet használtam a dolgok elhelyezésére, amelyekben nem akartam, hogy a táskámban barangoljak, mint egy porkompakt, chapstick, ajakfény, hajszalagok és egyéb vonzó finomságok. A többi táskámnak hasonló lehetőségei voltak a belső zsebek szempontjából, és csak akkor kezdtem el a kisebb táskák hordozását.

Amikor elkezdtem rutinszerűen hordozni a gyors táskáimat, egy Vera Bradley közepes méretű kozmetikai tokot használtam, hogy megszervezzem magam, de figyelembe véve, hogy még tovább csökkentem, küzdöttem a legjobb méretű kozmetikai eset megtalálása érdekében. Aztán egy ajándékot kaptam egy olyan vásárlással, amelyet a L’Occiatane -ból készítettem, és azóta az említett kis tasakban (a kiemelt képen látható) piperecikkek körül tettem fel.

Mostanra a tasak piszkos és kopott, és amikor bejutok a chapstickhez vagy a tummhoz, megpróbálom nem húzni a táskát a táskámból. Még a festett kis matricákat is, amelyek leginkább a kívülről vannak levonva, és tudom, hogy új otthonra van szükségem a kozmetikumomhoz, de a jelenleg használt tasak mérete valószínűleg tökéletes. Minden olyan táskában működik, amelyet használok – a Gucci Marmont és a Chloé -tól a Saint Laurent Nano Sac de Jour -hoz és az újonnan megszerzett Louis Vuitton Multi Pochette -hez, a tasak könnyen áttér a táskáról.

Egy új, kis méretű piperesést keresek, és eddig az egyetlen szilárd lehetőség, amit találtam, a Prada. Mi van veled? Van dedikált helyed a rúzsokhoz és ilyenek?

Leave a Reply

Your email address will not be published.