4 ok, amiért van egy Louis Vuitton Monogram Bag

egy emeletes történelem

A tervező táskákkal kapcsolatban a Louis Vuitton nem csak az egyik legrégebbi designer márka (Chanel, Dior, Fendi, Prada és még sok más verése), hanem a világ egyik legismertebb háza. A Louis Vuitton táskának (különösen egy gyors, alma vagy noé vagy tartás) birtoklása olyan, mint egy gazdag divattörténet birtoklása. Néhány Louis Vuitton legkorábbi mintája, mint például a korábban említett táskák, ma is releváns és szeretett (és jó okból). Az egyik ilyen stílus megvásárlása a biztonsággal jár, hogy a táskád soha nem fog kimenni a stílusból.

Louis vuitton gyors
FashionPhile -en keresztül

VÁSÁROLJ MOST

Viszonteladási érték

Van egy oka annak, hogy a gyűjtők értékelik a kézitáskák úgynevezett szentháromságát (Chanel, Hermès és igen, Louis Vuitton), amikor egy kézitáska vásárlását szigorúan befektetési célból vizsgálják. A Louis Vuitton táskák és különösen a monogram táskák általában az értéküket (vagy akár az érték növekedésük) tartják, mint bármely más márka. A stílusok a Realreal szerint akár 119% -kal is megőrizhetik vagy növelik az értéket. Az emelkedő árak szintén nagy hatással vannak a ROI -ra. Mivel a Louis Vuitton, akárcsak a legtöbb luxusmárka, évente legalább egyszer növeli az árait, ezt a gyors 30 -at 2010 -ben vásárolt 690 dollárért, amely most már egy óriási 1 160 dollárért.

Louis Vuitton Alma
FashionPhile -en keresztül

VÁSÁROLJ MOST

Tartósság

A Louis Vuitton bevont vászonja a játék egyik legőrültebb anyag. Az eredetileg a márka utazási csomagjain történő felhasználásra készítették, ez az egyik legismertebb anyag a Louis Vuitton felállásban. Még azok az emberek is, akik nem igazak a márka valódi rajongói, ismerik a klasszikus anyag mögött meghúzódó történetet és kivitelezést. Az anyag tartósságának nem szabad annyira meglepőnek lennie, figyelembe véve a nap folyamán a sok kopás ellenálláshoz szükséges utazási csomagokat. Nem csak elég ellenálló a karcolásokkal szemben, hanem vízálló is, így megragadhat és mehet, és nem aggódhat a táskájának babáért.

Louis Vuitton Noé
FashionPhile -en keresztül

VÁSÁROLJ MOST

Monogram vászon = cassic most és örökké

Az utolsó és legfontosabb ok, amiért befektetnie kell a Louis Vuitton Monogram Canvas -ba, az az, hogy jóval több mint 100 éve klasszikus marad. Ezt Louis Vuitton fia, George 1896 -ban hozta létre, és már bebizonyította, hogy az idő próbája áll, így biztos lehet benne, hogy a táskád soha nem fog kimenni a stílusból. Ez egy időtlen ikon marad, amelyet szeretni és használni fognak az elkövetkező évtizedekig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.