Imádja, vagy hagyja el: Megéri -e a designer napszemüveg?

Ha lelkes purseblog olvasó vagy, akkor kitalálhatom, hol állsz a designer kézitáskákon. Függetlenül attól, hogy gyakori vevő vagy, készen állnék arra, hogy fogadj, legalább csodálom a luxus táskák és a bőráruk kézműveit és stílusát.

De mi van minden mással? Tudod, hogy a tervező cipő, ruházat, parfüm és napszemüveg többek között. Könnyű igazolni a designer kézitáska költségeit: a név nagy szerepet játszik, de a bőr minősége, valamint a kivitelezés szintje és a részletekre való figyelem. Vegye figyelembe a hímzett Dior Book Tote-t, amely sokkal több mint harminchét munkát igényel, és 1500 000 öltést kell elvégezni egy olaszországi családi üzemeltetésben. (Az átlagos kiskereskedelmi ár a méretétől függően 3000 dollár.)

Most a hangsúlyt a designer napszemüvegre fordítom: ugyanúgy megérik -e? Hacsak nem díszítik kristályokban vagy gyémántokban, főleg műanyagból állnak. Ennek ellenére sok designer kaliberű szemüveg, a márkától függetlenül, 400 dollár és 1000 dollár között mozog. (Azok a Chanel Pearl napszemüveg nem olcsó!)

Van párod? Bűnös vagyok a Gucci napszemüveg birtoklásában, de a védekezésemben valójában sokkal hosszabb ideig tartottak, mint bármelyik olcsóbb szemüvegem. (Több mint másfél éve folytatom a szinte napi használatát, és még mindig vadonatújnak tűnnek.) Lehet, hogy egy másik pár vásárlását vizsgálom, ha kedvezményt találok, de látni fogjuk. Végül is Miamiban élek, így kötelező és elegáns napszemüveg.

Van designer napszemüveg? Mi a véleményed arról, hogy a kézitáskákon kívüli tárgyakra robbant? Nincs rossz válasz! Mellesleg, nézd meg ezeket a válogatásokat, Tom Ford -tól és Loewe -től Gucci és Saint Laurent között. Valaki elkapja a szemét?

Tom Ford GIA 63mm -es pillangó napszemüveg (495 USD)

Loewe 50 mm -es szögletes macska szemüveg (360 USD)

Bottega Veneta 60 mm trapéz napszemüveg (385 USD)

Fendi Iridia napszemüveg (390 USD)

Dolce & Gabbana Metal Butterfly Shield napszemüveg logóval nyomtatott lencsével (155 USD)

Saint Laurent Kate 55 mm -es macskás szemüveg (405 USD)

Gucci 51 mm túlméretezett macska szem napszemüveg (360 USD)

Valentino nők tükrözött pillangó napszemüvegei, 59 mm (450 USD)

A Celine Women kerek napszemüveg, 47 mm (400 USD)

A Gucci Női túlméretes Swarvoski csillagok macska szemszemüveg, 50 mm (651 USD)

Leave a Reply

Your email address will not be published.