A Portero.com szokatlan zsákjai

A csúcskategóriás pénztárcák örök kiadása az, hogy a legjobb márkák legjobb darabjai mindig eltűnnek egy szívverésben. Ha ezeket a darabokat szintén korlátozott kiadás, a probléma még rosszabbá válik. Habáljon egy pillanatra, valamint a legjobb táskája véglegesen elveszhet – bár ennek nem kell.

Itt jönnek be a Portero-i jó barátaink. Amint a múlt héten rámutattunk, a Portero az iparág vezető forrása a ritka, előzetes tulajdonban lévő és a szüreti designer pénztárcák, valamint a kiegészítők számára, valamint a Kevés a nehezen megtalálható dolgok közül, amelyeket a weboldalukon kínáltak, az ultra áhítható rutinos produkciós táskák, például a Hermes Birkins, valamint a Chanel hagyományos szárnyak mellett. A tartomány továbbra is lenyűgöző, valamint a „könnyen lenyűgöző” nem olyan módszer, amelyet sok ember magyarázna nekem.

Úgy gondoltuk, hogy szórakoztató lenne megnézni néhány legritkább, legnehezebben megtalálható darabot, amelyet a Portero iránta leltárában, valamint néhány olyan dolgot, amelyet felfedeztünk, még sokkoltunk. A Vintage, a Korlátozott Edition Louis Vuitton -tól kezdve számos Herme -ig, valamint a Chanel Collector tételéig, ellenőrizze az alábbiakban előnyben részesített leleteinket. Ha készen áll arra, hogy felfedezze a saját kincset, menjen egyenesen Portero felé, hogy megkezdje a keresést.

Hermes Club Birkin
22 500 USD Portero segítségével

Louis Vuitton korlátozott kiadású aligátor Mirage Griet Bag
9 550 USD Portero segítségével

Chanel Vintage korlátozott kiadású fa, valamint bőr kézitáska
3700 USD Portero segítségével

Louis Vuitton Korlátozott kiadás 1995 LV Cup Carry táska
680 USD Portero segítségével

Hermes korlátozott kiadás Kelly Wicker Pikniktáska
27 500 USD Portero segítségével

Chanel korlátozott kiadás Karl Lagerfeld vázolja a hagyományos szárnyat
2895 USD Portero segítségével

Chanel vintage arany rúd tengelykapcsoló
5900 USD Portero segítségével

Chanel korlátozott kiadás sál szőtt báránybőr hagyományos szárnytáska
3 998 USD Portero segítségével

Hermes Kelly a piros gofri dobozban
9 750 USD Portero segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published.