A Dior folytatja szilárd kézitáskáinak sorozatát 2015 őszére

A Dior előnye, hogy csak egy apró maroknyi más divatház élvezi. Mivel a márka a divatházak legfelső szintjén helyezkedik el, és mivel a története olyan gazdag és emelt, hogy sírni fog, a Dior nemcsak a kézitáskákat képes kiállítani a világ legritkább, legfinomabb egzotikájából, és elvárja, hogy mindent eladjon. Ezek közül, de a márka érdekes, kihívást jelentő táskákat készíthet, amelyek 30 000 dollárért kiskereskedelemben vannak, és elvárják, hogy ezeket is eladják.

A Dior-ban töltött idejében Raf Simons soha nem mutatott sok előrejelzést az egységes színű táskákra, és ez folytatódik ebbe a gyűjteménybe. Ehelyett a színek nem intuitív módon és kombinációkban változnak; Néhányan különféle anyagokból összerakják, mások egyszerűen festenek.

Akárhogy is, ez egy kihívást jelentő elképzelés arról, hogy hogyan nézhet ki egy luxus kézitáska. Az iparág nagy része a tradicionalizmusnak számít, hogy a távírást értékelje, és bár ezek a táskák ismerős formákban vannak, alaposan modern. Simons kemény munkát végez annak a gondolatnak a megteremtése érdekében, hogy mi lehet a luxusmárka, és a kollekciók táskái továbbra is nagy részét képezik.

[Fotók a Vogue.co.ukon keresztül]

Leave a Reply

Your email address will not be published.