Buzz Worthy: Matt & Nat kézitáskák

A múlt héten eljuttattuk neked az információkat, hogy Hermesnek saját farmja lesz a krokodilok tenyésztésére Ausztráliában. A PETA -nak nem tetszett neki, és sokan közületek sem. Csak úgy tűnik, hogy megfelelő, hogy ma társadalmilag felelős vegán vonalat mutatunk be.

Matt és Nat kézitáskák már régóta vannak a radarunkon, és ma el kell mondanunk, miért méltóak. A Matt & Nat túlmutat az öko -barát táskák készítésén, a vállalat és a márka előfeltétele a társadalmi felelősségvállalás. A Matt & Nat weboldalon elolvassa a „Duality 21” -ről, amely a márka arra törekszik, hogy egy teljesen új szinten felfedezze az öko -szöveteket. Két teljes kollekciójuk van, valamint a bélés mindegyik táskájukban újrahasznosított műanyag palackokból készülnek. Én magam vagyok bűnös vagyok a vizes palackok használatáért, ahelyett, hogy ugyanazt a tartályt használnám. De valahogy hihető, hogy az egyik újrahasznosított műanyag palackom egy Matt & Nat kézitáska kialakításába került. A 21. számot azért használják, mert átlagosan 21 palackot újrahasznosítanak a bélés előállításához, míg a héjat tartalmazó 55 palack újrahasznosítása.

A fenti bekezdés nem úgy olvasható, mint egy olyan márkát, amely olyan nagy üzletekben található, mint a Neiman Marcus, a Nordstrom, a CUSP és a Bluefly. A táskák stílusosak. Valójában hordoznék egyet, és nem mondhatom, hogy sok környezetbarát vonalról van szó. Az árpont csodálatos, a legtöbb táska 100 és 200 dollár között van. A fő kérdés az, hogy a táskák hogyan érzik magukat személyesen, és ezt hamarosan meg kell mondanom! Hamarosan lesz egy csomó Matt & Nat táskát, amelyet átnézhetünk a He Office -ban. A környezeti tudatosság kettőssége, valamint a tervezés -központú fókusz, a Matt & Nat egy kézitáska vonal, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. Tudjon meg többet, és vásárolja meg a Matt & Nat táskákat a weboldalukon keresztül.

Leave a Reply

Your email address will not be published.