Purseblog Beauty: 5 Maszkokkal foglalkozik, hogy a bőrét nyárra készítsék

A szezonális módosítások mindig nehézek a bőrön, valamint a téli száraz, pelyhes homlokoktól az allergián keresztüli zsíros T-zónákig tartva. -Azott tavasznak áruló pontjai vannak. A tisztítószerek, a tonerek és a szérumok nagyszerűek, de néha csak egy nagyszerű maszkot követelnek.

Nem csak a maszkok funkcionálisan zaj módszerek a bőrproblémák kezelésére, hanem mindig is pszichológiai szempontból nyugtató – szinte meditatív. Ön alkalmazza őket, és akkor valóban csak… nyugodtan kell ülnie. Nézze meg egy könyvet. Nézzen meg néhány tévét. Nem futtathat feladatokat egy maszkban. Ők arra késztetnek, hogy üljenek és csendben legyenek – sokukban kissé nehéz mozgatni a száját.

Az alábbiakban vizsgálja meg öt preferált maszkunkat, hogy a bőr nagyszerű formában legyen.

Clinique pattanások oldatok Olajkezeljen a tisztító maszknak
22 dollár a Macy’s -on keresztül
Ha hajlamos az olajosságra kezdeni, akkor a meleg és a páratartalom valószínűleg túlhajtásba hozza a bőrt. Ez a meglehetősen meglehetősen árú maszk egy lépéssel meghaladja a tipikus tisztítószert, a tisztítást és a bőrt kiegyensúlyozva, hogy megállítsa a pattanásokat, és frissnek érzi magát.

Estée laydier Teljesen tiszta többlépéses habtisztító és maszk
25 dollár a Macy’s -on keresztül
Ha minimalista vagy csak egy csomó pénzt költenek olyan szépségápolási kezelésekre, amelyek csak egy dolgot csinálnak, ez a rendkívül kiemelkedő maszk fantasztikus többfeladatos. Használhatja naponta a tipikus tisztításhoz, vagy vastagra teheti, és hagyhatja, hogy több percig üljön egy mélyebb tisztán.

Perricone MD klór plazma maszk
75 USD a Sephora -on keresztül
Körülbelül félúton a nyáron mindig úgy érzem, hogy csak újra szeretném feltárni az üzletemet, és megpróbálom újra. Ez a cucc ezt megteszi – ez meghúzza a pórusokat, harcol a durva szerkezetgel, és segíti a finom vonalak minimalizálását.

A Sephora buborékmaszk méregtelenítő és oxigénellátás
19 dollár a Sephora -on keresztül
Mindig egy kicsit gyanús vagyok, amikor az otthoni márkákról van szó (marketing: működik!), Ugyanakkor ez a maszk az értékelők összehasonlítják azt a drágább termékekkel, amelyek sokkal drágábbak. Ez egy méltó, munka lómaszk, amely nagyszerű kiegészítés lenne bármilyen szépségszekrényhez.

Shiseido Finencse Pure Retinol intenzív revitalizáló üzlet a maszkkal
63 USD a Macy’s -on keresztül
Két dolog. Először is, ha soha nem használtál lemezmaszkot, akkor nagyszerű. Sétálhat otthonában, mint a Hannibal Lecter, ezzel a dolgokkal, és megijeszti a háztartási tagjait/szobatársait/háziállatait. Másodszor, ez a retinol-alapú, amely a kortárs bőrápolás egyik leghatékonyabb öregedésgátló alkotóeleme. Ennek a maszknak számos hátránya van.

Leave a Reply

Your email address will not be published.