A Boy Chanel Collection

Chanel időtlen terveiről ismert, de a Kid Chanel kollekció bevezetésével Chanel hozzon nekünk egy olyan vonalat, amely csábító és kisebb ütemű változás. A kollekció félreérthetetlenül különbözik egymástól a steppelt szárnyas táskáktól, amelyekre elvárhattuk a márkát.

A Kid Chanel kollekció hordozó vagy keresztező táskaként történő viselésére készülve a Chanel esztétikája közelében tart, miközben egy teljesen más vonzerőt nyújt. A minták tiszta és merészek, alapvetőek és vonzóak. Valójában a formatervezés kettősségét egy patron táska ihlette, amelyet eredetileg vadászok számára készítettek.

A Kid Chanel -t három méretben állítják elő, a legkisebb pénztárcaként működve, és a legnagyobb tételként. A Chanel számára hű marad, a színek palettája egy lapos vörös, mély fekete, intenzív szürke, ólom zöld és tiszta elefántcsontot tartalmaz az üvegezett borjúbőrben. Az ártartomány 2500 – 4300 USD, és a táskák augusztusban érkeznek.

Karl Lagerfeld ezt a Boyish Charm új értelmezésével javasolja: „Chanel férfi fehérneművel ruhákat készít; Ez a fiúies hozzáállása volt, valójában ez Chanel szelleme. Kid Capel -től, az élet nagy szerelmétől kapta, amely egyébként leírja, hogy miért hívják az új táskát Kid Chanelnek. ”

Mit gondolsz az új Chanel Kid Bag kollekcióról?

Leave a Reply

Your email address will not be published.