És a 2022 -es év Pantone színe…

Minden évben decemberben a Color Cataloging Service Pantone egy árnyékot választ ki az expanzív archívumából, amely szerinte a legszebb a következő év általános hangulatát és esztétikáját képviseli. Ebben az évben azonban Pantone úgy döntött, hogy kissé másképp csinálja a dolgokat, vadonatúj színt készítve, amely kijelentette, hogy egy nagy lelkes, örömteli hangulatot vet fel, miközben elősegíti a bátor képzelet és az ötletes kifejezés. Az Év Pantone színének választási folyamata egy átgondolt, amely elemzi a mintákat olyan piacokon, mint a film, a szórakozás, a művészet, a divat, az utazás, valamint a több. Ebben az évben a Pantone megérkezett az új árnyalatához, a rendkívüli perihez, amely egy lila árnyalat, amely magában foglalja a blues magas tulajdonságait, valamint szintén lila-vörös hangot tartalmaz.

Leatrice Eiseman, a Pantone Color Institute ügyvezetõ igazgatója elmagyarázta a kombinációt, hogy tükrözze azt, hogy mi a helyszínen kulturálisan a világ minden tájáról, és kijelentette: „Új szín létrehozása az első alkalommal a pantone színünk akadémiájának történetében A színprogram megmutatja a világméretű fejlesztést és a változásokat. ” Eiseman azt folytatta, hogy pontosan megvitatja, hogy a társadalom továbbra is elismeri a színt, mint különálló kommunikációt, valamint egy módszert a fogalmak és az érzelmek feltárására. Amellett, hogy ez igaz, a rendkívüli Peri kiemeli a sok lehetőséget, amelyek az elkövetkező évben rejlenek, amikor az elszigeteltség intenzív időszakából származunk.

A Pantone sajtóközleménye pontosan elmagyarázta, hogy a fizikai és a digitális életünk miként konvergált új módon, meghosszabbítva a valóságunk korlátait. A rendkívüli Peri kifejezi a fizikai életünk és a digitális világ kombinációját, megnyitva az ajtót egy dinamikus online világ számára, amely feltárja és új színes lehetőségeket teremt. A lila világos árnyalatai, mint például a lila, valamint a levendula, már ebben az évben tendenciák voltak, valamint ez az újonnan elkészített árnyalat bizonyítja, hogy itt maradnak, hogy maradjanak. Vizsgálja meg az alábbiakban négy preferált táskánkat, hogy az alábbiakban 2022 -ben Rock rendkívül periódusokat készítsen, és vizsgálja meg ezt a kiadást sokkal lila több terméknél!

Celine övzsák
FashionPhile -en keresztül

1 465 USD

Bottega Veneta párnázott kazettás táska
Via Luisaviaroma

3500 dollár

Chanel kis coco üzlet a flap táskával
FashionPhile -en keresztül

5 030 USD

Staud holdtáska
A Bloomingdales -en keresztül

250 dollár

Leave a Reply

Your email address will not be published.