Mi a következő a Ferragamo számára?

A Salvatore Ferragamo az Olaszország egyik leg történelmi luxusmárka, az 1920 -as évekre nyúló gyökerekkel. Az olasz bevándorló, Salvatore Ferragamo alapította, aki az Egyesült Államokban cipészként nevezte magát, mielőtt visszatért szülőföldjébe, hogy folytatja növekvő cipőüzletét, a márka ismert olasz örökségéről és kézműves kivitelezéséről.

A kezdet

Az olaszországi lenyűgöző Firenzében telepedett le, Ferragamo úr folytatta üzleti tevékenységét, és a „Shoemaker a csillagokhoz” becenevet szerezte. Végül a Salvatore Ferragamo márka teljesen működtetett családi vállalkozássá vált, lánya új RTW vonalat tervez, és felesége, Wanda, és a márkát Ferragmo 1960-as halála után vette át. Az 1960 -as évek vége, hogy a márka kibővítette kínálatát, hogy magában foglalja a kézitáskákat. Noha a táskákat kezdetben úgy tervezték, hogy kiegészítsék a Ferragmo többi kínálatát, ők egyre fontosabbá váltak a márka számára, és önmagukban áhított tárgyakká válnak.

A Salvatore Ferragamo archívumban, 1969 -ben kelt, a Ferragamo -n keresztül megőrzött cikk

Ferragamo ma

Manapság a Ferragmo család továbbra is a vállalat fő részvényese, és a márka által tesz mindent, és a márka emeletes házkódjai továbbra is a modern gyűjtemények szerves része. Az ikonikus Ferragamo Gancini embléma alapján, amelyet a firenzei Palazzo Spini Feroni vaskapuja ihlette, és először több mint fél évszázaddal ezelőtt használt, a márka emeletes Vara íjáig a történelem továbbra is a márka DNS -jének nagy része. De manapság láthattuk, hogy egy márka hű maradhat a legfontosabb, mégis újra feltalálva, és a vállalati shakeup legfrissebb hírei azt mutatják, hogy a változás a láthatáron van, és itt az ideje.

A változás ideje van most

Ez év márciusában bejelentették, hogy Paul Andrew kreatív igazgató öt év után távozik a márkából. Andrew hivatalosan májusban hagyta el posztját, és az utódot még nem tették közzé. A jelenlegi tervezési szerepet azóta a meglévő házon belüli csapatok vették át, így egyelőre a Ferragmo márka egy rejtélyét hagyta.

Míg az indulásról szóló híreket az év elején spekulálták, a pandémia miatt a 2020 -as nehéz pénzügyi év után, a bejelentés még több pletykát jelentett a társaság igazgatóságának rázkódása körül. Ahogy a divat elmozdul a hagyományos marketingtől, ehelyett a digitális korban felnőtt generációra összpontosít, sok márka küzdött az alapok megtalálása érdekében, és számomra a Ferragmo az egyik.

Gazdag története, a részletekre való figyelem és a szilárd ajánlatok ellenére a márka úgy tűnik, hogy küzd annak érdekében, hogy megtalálja a rést, és a fajta modernizáció rendkívül hasznos lenne a szélesebb fogyasztói érdeklődés megteremtésében. A Heritage márkával, olyan névvel, mint a Ferragamo, és megkülönbözteti a minőségét és a kivitelezését, a megfelelő ChangeMaker mindent megváltoztathat a márka újjáélesztésében, amelynek ajánlatai szilárdak, de valahogy még mindig hiányzik a jel, és elmulasztják a hatalmas kiemelkedést egy hatalmas kiemelkedésből A versenytársak tengere. Csak az idő fogja megmondani, mi a következő Ferragamo számára, de a következő lépésekkel a lehetőségek végtelenek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.