DKNY Quilted Bőr Tote

Miért írtam ilyen sok fekete táskáról a közelmúltban? Ez nem retorikus kérdés – nagyon szeretném tudni. Nem csak szinte minden esetben szeretem a fényes táskákat, hanem a nyár is! Ideje kell lennie a kék, a sárga és a rózsaszín lenyűgöző árnyalatának, de valamilyen oknál fogva a táskák fele, amelyeket a közelmúltban szerettem, fekete volt. Lehet, hogy a szín iránti szeretetem olyan módon érint, hogy soha nem gondoltam. Alternatív megoldásként talán a téli ipari tendencia egy kicsit átterjedt a tavaszig.

Vagy talán éppen szokatlanul nagy számú jó fekete táska került kiadásra a közelmúltban. Szerencsére mindannyiunk számára sokan rendkívül jól árítottak, mint például a DKNY steppelt bőrfogas.

Tegyük ki a nyilvánvaló útból – bármely kavicsos, steppelt fekete bőrrel rendelkező táska emlékezteti a Chanel valódi kézitáska szerelmeseit. Nem hiszem, hogy ebben az esetben ez káros-a kis logó érme ellenére nem hiszem, hogy ez hasonlóan hasonlít egy adott Chanel-kialakításra, hogy elég hasonlóan ahhoz, hogy rip-off-nak hívják. Csak Chanel kedvenc elemeit használja, ami feltétlenül megengedett.

Különösen megengedett egy 400 dolláros áron, valójában. Ez a bőr totja elbűvölőnek és dráganak tűnik egy meglehetősen szerény árcédulán, és ez a fajta táska, amely egész évben szolgál majd, és sok évszakra kerül. Lehet, hogy ez nem az első a nyári vásárlási listán, de ha aggódik a táskáinak kilométerének kiszedése miatt, adja át a trendeket, és válasszon ilyesmit. Vegye át a Net-A-Porter-t 345 dollárért.

Leave a Reply

Your email address will not be published.